Hteo bih da reklamiram jedan interesantan proizvod (domaći), pa mi treba pomoć oko softvera za masovno reklamiranje ili spam. Znam da svi ludimo zbog SPAM-a, ali sam primoran za tako nešto jer nemam sredstava za drugi vid marketinga! Svaka preporuka mi je dobrodošla, od besplatnih alata, pa do onih koje treba platiti, ali recimo do 20-30 eura. Ili možda znate neku firmu koja radi ``uslužno spamovanje` kod nas? HVALA Bane Bgd.
Da neces mozda,onako usput, i neki tutorijal kako nekom hakovati racunar,ili tutorijal kako maznuti pare iz banke preko kompa,ili neki tutorijal za phishing,ili mozda kako napraviti virus.....cisto onako,da ti se nadje!!!!!!! Daj bre,pa nemoj takve teme ovde......
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Hteo bih da reklamiram jedan interesantan proizvod (domaći), pa mi treba pomoć oko softvera za masovno reklamiranje ili spam. Znam da svi ludimo zbog SPAM-a, ali sam primoran za tako nešto jer nemam sredstava za drugi vid marketinga! Svaka preporuka mi je dobrodošla, od besplatnih alata, pa do onih koje treba platiti, ali recimo do 20-30 eura :: Ili možda znate neku firmu koja radi ``uslužno spamovanje` kod nas? HVAL :: Bane Bgd.
sve sto ste hteli da znate o spamu a niste imali m*da da pitate!!! zato uostalom i sluze IT forumi. posalji mi mail, rado cu te uputiti u sve sto te zanima oko spama, posto se ovi na forumu nesto bune. ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.