Ne koristim firefox. Koristim samo operu i povremeno IE vec par duze vreme. Nisam siguran da bi firefox znao i da pokrenem (salim se). Ali ne bi instalirao FF ako ima neko drugo resenje.
rasha44 Orbit Downloader Probaj sa njim. On ima opciju Grab+ za skidanj video fajlova. Sem toga je džabver https://www.orbitdownloader.com
Probao sam. Nisam uspeo sa njim nista da uradim. Mozda nisam uspeo da provalim, ali mi se cini da podrzava samo poznatije servere tipa Youtube, GodTube, Google Video, Myspace Video, Megavideo.com
Nadao sam se da ima jos neki program koji moze da skida, ako ne moracu da probam FF. Mada mi je opera toliko mila da ce biti svetogrdje da stavim FF pored nje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.