Skinuo sam sigurno 100-150 filmova preko torenata ali imam 15-ak za koje je napisano u komentarima da su odlicni snimci ali kad ih skinem kao da imam preklopljenu sliku preko ove u zutoj boji...vidi se sve ali kao da vidim polu dupliranu sliku jednu u drugoj i pola ekrana je zuto a pola normalno...
Jesi ti siguran da nemaš problem sa video kodecima ? Jel imaš probleme sa otvaranjem video fajlova za koje znaš da su OK? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Jesi ti siguran da nemaš problem sa video kodecima ? Jel imaš probleme sa otvaranjem video fajlova za koje znaš da su OK :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: : i do sad nisam imao problema sa otvaranjem jedino sa fajlovima za real player
Ako nije to u pitanju, onda: odakle skidaš torrente ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ovo je rešenje svih tvojih problema ako su kodeci u pitanj :: http://www.free-codecs.net/K_Lite_Mega_Codec_Pack_download.ht :: :: Ako nije to u pitanju, onda: odakle skidaš torrente :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: pa ono zavisi skidam sa mininove i isohunta ali u svim komentarima filmova koje skinem(uvek gledam koj ima najvise komentara) pise da su snimci odlicni
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.