Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Kontrolisanje/ogranicavanje radnji na racunaru
STRANA 1 OD 1
Zmajko Kontrolisanje/ogranicavanje radnji na racunaru 05.12.2008. 03:38 T13563

status: user
broj poruka: 1228
Vidim da se javlja potreba da se deci zabrani pristup nekim programima, mozda internet adresama ili da se jednostavno vrsi neka vrsta monitoringa za njihovo dobro.

Program: All In One Keylogger

Program je 100% nevidljiv cak i za one osrednje poznavaoce rada na racunaru. Ne vidi se u task manager-u, nema ga u Add/Remove programs, startuje se sa dizanjem OS-a, moze da se ukloni sam od sebe onog datuma kada vi to zelite... Moze da hvata i salje screenshot-ove, zapisuje svaki odkucaj na tastaturi (sifre i ostalo), belezi svaku posecenu internet stranicu, zabrani pristup/instalaciju odredjenih igrica/programa, zabranii posetu odredjenim internet stranicama, snima video, audio, belezi sta je kucano tokom catovanja na svim poznatijim chat aplikacijama i to ukljucujuci i drugu stranu... Moze skoro sve. Log salje na email, ftp ili na drugi komp u mrezi, vrsi stealth kopiranje na USB flash drive.

Adresa: http://www.relytec.com/

Treba li jos neka opcija?

Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 05.12.2008. 04:46 #81992

Zaboravio sam da dodam da ga AV programi `ne vide`, a moze i da se iskljuci (postoji opcija u njemu) detektovanje u adware programima... Dakle, virus koji u stvari nije virus =P

Poz

EDIT: Umor radi svoje pa sam zaboravio najvazniji deo - SND crack ne radi... Sad sam ponovo bunario da vidim da li ima neki pametan i nista. Ako se neko bude igrao sa snd krekom neka bekapuje original i neka skine Unlocker (1.8) pa neka petlja.

ALI zato... deda ima lek
=)

Screenshot za Tome:
http://img386.imageshack.us/img386/9774/allinonepx2.jpg
FSamir Još nešto si zaboravio. 05.12.2008. 08:31 #81998

broj poruka: 777

Da prisloniš hladnu ciJev na čelo...

Šta će dete da misli o tebi kad ukapira da ga toliko špijuniraš...nastrano.

nomemory Re: Još nešto si zaboravio. 05.12.2008. 08:37 #81999

broj poruka: 251

Ne mora decu! Moze da kontrolise i roditelje.

::
:: Da prisloniš hladnu ciJev na čelo..
:: Šta će dete da misli o tebi kad ukapira da ga toliko špijuniraš...nastrano
Zmajko Re: Još nešto si zaboravio. 05.12.2008. 08:40 #82001

Ja nemam decu... Zadrzi cev za sebe

doca80 Re: Kontrolisanje/ogranicavanje radnji na racunaru 05.12.2008. 09:30 #82005

broj poruka: 3053
Ok,AV programi ga ne vide,ali zar ni firewall ne reaguje kada program pokusa da posalje log file na mail?

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: Vidim da se javlja potreba da se deci zabrani pristup nekim programima, mozda internet adresama ili da se jednostavno vrsi neka vrsta monitoringa za njihovo dobro
:: Program: All In One Keylogge
:: Program je 100% nevidljiv cak i za one osrednje poznavaoce rada na racunaru. Ne vidi se u task manager-u, nema ga u Add/Remove programs, startuje se sa dizanjem OS-a, moze da se ukloni sam od sebe onog datuma kada vi to zelite... Moze da hvata i salje screenshot-ove, zapisuje svaki odkucaj na tastaturi (sifre i ostalo), belezi svaku posecenu internet stranicu, zabrani pristup/instalaciju odredjenih igrica/programa, zabranii posetu odredjenim internet stranicama, snima video, audio, belezi sta je kucano tokom catovanja na svim poznatijim chat aplikacijama i to ukljucujuci i drugu stranu... Moze skoro sve. Log salje na email, ftp ili na drugi komp u mrezi, vrsi stealth kopiranje na USB flash drive
:: Adresa: http://www.relytec.com
:: Treba li jos neka opcija
:: Pozdrav!
pajsgudgud Re: Još nešto si zaboravio. 05.12.2008. 10:26 #82010

broj poruka: 3742
Šta ćeš ti kada ukapiraš da se tvoj klinac preko msna dogovorio sa ortakomda se nađu za pola čuke da zamotaju neku spravu ili ne daj bože nešto gore.
a sta ti ja znam...

skycould nije bas tolik savrsen 05.12.2008. 10:28 #82011

broj poruka: 248
UnHackMe ga nalazi i u Program Files ima sakriveni direktorijum. Nije bas toliko nevidljiv ali je veoma dobar. Svaki txt otkucan belezi. Cak i ukoliko u toku kucanja se nesto pogresi pa se obrise sa backspace. Dosta dobar ali ne toliko. A zar nije malo ne moralno spijunirati druge? Onda lepo kupis one micro kamerice i ubacis male microfone u stonu lampu ili vazu sa cvecem. :D:D:D:D:D

Zmajko Re: Re: Kontrolisanje/ogranicavanje radnji na racunaru 05.12.2008. 10:38 #82014

@doca
Ne. Ni AV ni fajervol ni anti spajver aplikacije. Salje na mail, ftp, usb flash ili preko mreze skoro neprimetno, ne vidi se u procesima, nema ga u add/remove i ne mozes da ga utamanis lako ako zaboravis sifru... Vidi se u startup ali dzaba, kad tamo iskljucis i u registriju obrises kljuceve (u Run) on i dalje ostaje aktivan i radi posao.
Sta god da radis, samo ukucas odredjenu sifru i prozor iskoci. Probaj trial verziju ako te bas interesuje... Ne ujeda =)
Samo nemoj da zaboravis pass. Lako se uklanja.

@pajsgudgud
Da naidjem tamo gde su se dogovorili i da im izotimam sve sto imaju, da se izgalamim i da odem negde da lepo i na miru to zarolam? =)

@skycould
Probaj da ga utamanis ali bez da kucas sifru

EDIT: Jbga pajs zaboravio sam da stavim znake navoda... =P
nomemory Re: Re: Re: Kontrolisanje/ogranicavanje radnji na racunaru 05.12.2008. 11:09 #82019

broj poruka: 251

:: @pajsgudgu
:: Da naidjem tamo gde su se dogovorili i da im izotimam sve sto imaju, da se izgalamim i da odem negde da lepo i na miru to zarolam? =

Eto cemu sluzi ovaj program.
Aj kad `sprovedes raciju` ZOVI!
skycould .... 05.12.2008. 11:17 #82022

probao sam ga, radio jedno 2 nedelje i onda ga lepo UnHackMe uklonio bez problema.

Zmajko Re: .... 05.12.2008. 11:21 #82024

Radio 2 nedelje? Koja verzija i ako smem da pitam koji je `lek` u pitanju ? Da li bi mogao da bacis lek na rapid i da podelis cisto da vidim kako su ga sredili posto je program fino zasticen.

:: probao sam ga, radio jedno 2 nedelje i onda ga lepo UnHackMe uklonio bez problema.
skycould e sad 05.12.2008. 11:29 #82025

ne znam koja je verzija u pitanju, ima sve to sto si ti naveo. Nadji na net-u negde program UnHackMe 4.8. Ima da se nadje lako sa sve kr.
Zmajko Re: e sad 05.12.2008. 11:54 #82032

Nisam mislio na UnHackMe nego na AIO Keylogger... Koji si cr koristio da ga registrujes to me zanima posto sam se pomucio da nadjem neki i sve sto sam nasao je bilo smece (SND koji ima drugu sifru u sebi pa je jos uneta jos neka dodatna zastita). Ne moze da se udje u program uopste nakon toga, a pitanje je gde salje log.

Poz

:: ne znam koja je verzija u pitanju, ima sve to sto si ti naveo. Nadji na net-u negde program UnHackMe 4.8. Ima da se nadje lako sa sve kr
doca80 Re: Re: .... 05.12.2008. 12:02 #82035

E sad vi meni recite-da li ovo spada u neke `hacktool`-ove??? Jel znate da `neke sile` prate kretanje po netu,skidanje raznih hacktool-ova, ako makar jednom skinete neki hacktool,ili posetite neki satanisticki,nacisticki itd. sajt,vi ste `negde tamo` obelezeni,na `listi`...Postoji sansa da bas vi budete meta istog takvog spijuniranja od strane `ne znam koga` a da toga niste ni svesni!!! `Neko` mora da proveri da li je osoba koja skida hacktool-ove neki obicni radoznali seronja,ili neki haker u pokusaju,koji ce jednog dana postati haker,i postati pretnja mnogima!!! Ne,nisam upravo prepricao epizodu serije Teorija Zavere,ili epizodu X Files, ozbiljan sam!!!! Ima toga jos M.N.O.G.O.

:: Radio 2 nedelje? Koja verzija i ako smem da pitam koji je `lek` u pitanju ? Da li bi mogao da bacis lek na rapid i da podelis cisto da vidim kako su ga sredili posto je program fino zasticen
:: :: probao sam ga, radio jedno 2 nedelje i onda ga lepo UnHackMe uklonio bez problema.
:: ::
pajsgudgud Reci ne Drogane 05.12.2008. 12:23 #82044

broj poruka: 3742
šalu na stranu...kad su takve stvari u pitanju sve dolazi u obzir...ni najbolji nisu imuni na ludovanja. Jbt kad se setim sebe u srednjoj školi znam koliko izgled može da vara. Dete za primer, odličan učenik, nijedan ne opravdani i te fore...kad ostanem bez nadzora podivljam umerenost na nuli...što kažu stari đavo ga ne bi uhvatio.

Vrlo ozbiljna poruka roditeljima koji veruju svojoj deci. S vremena na vreme treba pročeprkati po kompu/dnevniku/telefonu jer klinci su osetljivi i podložni/znatiželjni. Ne treba im puno da se odluče da urade nešto dobro ili loše i vi ste delom odgovorni zbog toga.

Svako dobro dete je krivo dok se ne dokaže suprotno.
a sta ti ja znam...

Slavuj ... 05.12.2008. 12:31 #82045

broj poruka: 2236
@doca, Jevreji su krivi za sve.

Ako je ista od toga sto si napisao tacno, zbog cega onda mislis da bi ti ta `neka sila` isprva dozvolila da koristis PC, ako vec ne radis u `njenu` korist ?

Da li ti stvarno mislis da je tesko i komplikovano spreciti novu, kvalitetniju, pouzdaniju, napredniju tehnologiju, od trenutne, da se masovno proizvodi ?

A ?

Mentalitet, sveukupni ljudski kvalitet
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 05.12.2008. 13:04 #82048

@doca
Nije hacktool i iidealan je za one koji sumnjaju u partnera, da im se deca sastaju sa sumnjivim likovima, da su zagazila u vode gde je droga dobar dan, da provere koliko deca u praksi primenjuju znanje o tome kako biti siguran (koliko god je to moguce) na netu i da ih ne spopadaju neki pedofili...
Doduse, ima smisla to sto zboris =)

@Slavuj
Upravo zato da bi te uverila da si jako pametan covek koji sam odlucuje o svemu i da si specijalan... Idividua... Da si unikatna jedinka. One and only. A onda dobijes Facebook, YouTube, MySpace, forume gde se obavlja neka vrsta `networkinga`. Ono, blejimo, razmenjujemo znanje i stavove, raspravljamo, druzimo se... Imamo svoje stavove jbte. Nije tacno da nam je taj trend nametnut. Jedna sisa rece: `necemo da im nametnemo, oni ce sami to da traze...`

@pajs
Kao i uvek, bullseye.

doca80 Re: ... 05.12.2008. 13:46 #82051

Ja znam da ima smisla to sto `zborim` jer ne pricam napamet!!! Znam kakve su metode spijuniranja `obicnog sveta` koriscene jos 70-ih godina,ej pa pamet da vam stane!!!! Telefonija,fiksna,mobilna....hahahahahaha pa smejurija.......... jel znate da je 27-ogodisnji haker POTPUNO preuzeo kontrolu nad CELIM sistemom fiksne telefonije u Americi!!!!!!!!!! JEDAN COVEK!!!!!!!!!! Sve se lepo `sredilo` zataskalo.... Naravno pad sistema je pripisan `radovima na mrezi`!!!!!!!!! E sad se setite koliko puta je vama kenj*o fiksni pa ste dobili objasnjenje tipa `radovi na mrezi` i sl.......koliko puta je neki sajt imao `radove`..... ma samo jedan od 10 puta nek je bilo `ono ` o cemu pricam..... Jaoooooooo,ne smem vise,a toliko toga ima!!!!!!!!!!!!

:: @doc
:: Nije hacktool i iidealan je za one koji sumnjaju u partnera, da im se deca sastaju sa sumnjivim likovima, da su zagazila u vode gde je droga dobar dan, da provere koliko deca u praksi primenjuju znanje o tome kako biti siguran (koliko god je to moguce) na netu i da ih ne spopadaju neki pedofili..
:: Doduse, ima smisla to sto zboris =
:: @Slavu
:: Upravo zato da bi te uverila da si jako pametan covek koji sam odlucuje o svemu i da si specijalan... Idividua... Da si unikatna jedinka. One and only. A onda dobijes Facebook, YouTube, MySpace, forume gde se obavlja neka vrsta `networkinga`. Ono, blejimo, razmenjujemo znanje i stavove, raspravljamo, druzimo se... Imamo svoje stavove jbte. Nije tacno da nam je taj trend nametnut. Jedna sisa rece: `necemo da im nametnemo, oni ce sami to da traze...
:: @paj
:: Kao i uvek, bullseye
MilivojeS ре: 05.12.2008. 14:10 #82055

broj poruka: 439
Ех, Доцо, зато те шефови шпијунирају. Знаш све шта се ради.

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!

doca80 Re: ре: 05.12.2008. 14:47 #82058

Hehe,daleko od toga da sve znam,ali sve ovo treba vrlo ozbiljno shvatiti!!!!!

:: Ех, Доцо, зато те шефови шпијунирају. Знаш све шта се ради
:: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН
Slavuj ... 05.12.2008. 16:41 #82071

broj poruka: 2236
A... koja bi bila korist tih `spijuna` sa Facebook-a, YT-a i MySpace-a ? Stvarno se trudim, a i dalje ne uspevam da dokucim zasto bi ikoga zanimala gomila besposlenih ljudi koja medjusobno salje svoje fotografije i kojekakve zareze, apostrofe i simbole kako bi se `sporazumela`, npr. `:@!$_!)%!

Posetio sam pre par meseci te sajtove onako iz radoznalosti, da vidim o cemu se tu radi, sta je tu toliko zanimljivo, svaki dan me neko pita da li sam na Facebook-u i iznenadio se kolicinom tupoglavosti komentara koji se mogu procitati. Meni stvarno nije jasno sta tu ima sto bi ikome ikada bilo interesantno. Je l` svi clanovi dobijaju neke pare za to sto su prisutni ? Ili neke masaze sa lezbejkama i slicno ?

p.s. Onaj program sa pocetka teme je dobar za sve koje interesuje da li ih devojka vara sa nekim virtuelnim svalerom.

Mentalitet, sveukupni ljudski kvalitet
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: ... 05.12.2008. 17:45 #82078

Baci se i ti u spijune,pa da vidis sta bi sve iskopao u tudjim racunarima...

:: A... koja bi bila korist tih `spijuna` sa Facebook-a, YT-a i MySpace-a ? Stvarno se trudim, a i dalje ne uspevam da dokucim zasto bi ikoga zanimala gomila besposlenih ljudi koja medjusobno salje svoje fotografije i kojekakve zareze, apostrofe i simbole kako bi se `sporazumela`, npr. `:@!$_!)%!
:: Posetio sam pre par meseci te sajtove onako iz radoznalosti, da vidim o cemu se tu radi, sta je tu toliko zanimljivo, svaki dan me neko pita da li sam na Facebook-u i iznenadio se kolicinom tupoglavosti komentara koji se mogu procitati. Meni stvarno nije jasno sta tu ima sto bi ikome ikada bilo interesantno. Je l` svi clanovi dobijaju neke pare za to sto su prisutni ? Ili neke masaze sa lezbejkama i slicno
:: p.s. Onaj program sa pocetka teme je dobar za sve koje interesuje da li ih devojka vara sa nekim virtuelnim svalerom
:: Mentalitet, sveukupni ljudski kvalitet
Zmajko ... 05.12.2008. 18:57 #82095

Ja sam mislio na blejacku populaciju koja nije u fazonu da gleda Pink i RTS. Znaci onom delu publike koji voli da se zabavlja, a nije bas toliko podlozan uticaju medija iz proslog veka. Naravno da od takvih ne moze da se izbunari nesto konkretno. Ali je zato citav koncept jako koristan jer skrece paznju od nekih jako bitnih stvari (kao sto je recimo i taj da svake 3 sekunde umire jedno dete od gladi na ovoj planeti) dok se masa zabavlja... `leba i igara.

Uostalom, stvarno me ne interesuje sta bilo ko misli o ovom programu niti kako ce da ga koristi. Ne bavim se razmisljanjem o sirokim narodnim masama i njihovom mentalitetu.
Ja sam samo pokusao da predstavim alatku koja moze da bude jako korisna ako se iskoristi kako treba... Oni koji se ne bave kodovanjem, a hoce da uklone rovce koje god prirode oni bili ce pronaci ovu alatku jako korisnom. Za patoloske slucajeve preporucujem psihijatar.exe... Za one koji bi da koriste ovo u kriminalne svrhe - razmislite jos jednom. Ako treba, razmislite jos jednom.

Program nije virus, deinstalacija postoji i brise sve tragove, program je legalan i tako dalje i tako blize.

Pozdrav!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs