Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Najpovoljniji hosting u Srbiji?
STRANA 1 OD 1
Zmajko Najpovoljniji hosting u Srbiji? 02.12.2008. 23:59 T13522

status: user
broj poruka: 1228
Interesuje me da li neko zna gde se moze zakupiti najjeftiniji hosting paket u Srbiji/Beogradu?

Ne piitajte zasto... Moram da se obratim nekom od domacih hostiing provajdera, a posto to treba da uradim po prvi put - nemam pojma gde je to najjeftinije da se obavi. U pitanju su domeni na .com ako to uopste menja situaciju.

2500+ din. za parkiranje + 1 god. za najmanji paket je skupo. Ima li jeftinije od toga? Ako neko zna bio bih zahvalan da to podeli.

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FatZadd RE 03.12.2008. 09:36 #81713

broj poruka: 140
U predposlednjem broju `Svet komp`. bio je dodatak u kome mozes pronaci to sto te zanima!

Todor01 Re: 03.12.2008. 12:28 #81731

broj poruka: 49
Što mora da bude hosting iz srbije? (naši hostingzi su ubedljivo najnepovoljniji, šta nude za dati novac, pogotovo ako koristiš .com domene). Moj savet ti je da prevrtiš na internetu strane hostinge, za te pare ćeš naći i free domain.

poz.
Zmajko ... 03.12.2008. 12:34 #81732

Sta je to Svet komp? Jel to neka zagonetka???
Pre bih se potrudio da pronadjem 93 broj treceg oka nego da ovako nesto saznajem iz novina koje me podsecaju na Metro akciju... Ali hvala.
Zmajko Re: Re: 03.12.2008. 12:39 #81733

Jbga, mora.

Za strane znam... Imam dosta domena otvorenih na godaddy i one.com ali situacija nalaze da moram da zakupim hosting kod nekog domaceg. Da je za mene lako bih ja ali............

Thanks!

:: Što mora da bude hosting iz srbije? (naši hostingzi su ubedljivo najnepovoljniji, šta nude za dati novac, pogotovo ako koristiš .com domene). Moj savet ti je da prevrtiš na internetu strane hostinge, za te pare ćeš naći i free domain
::
:: poz.
Todor01 Re: 03.12.2008. 13:21 #81736

Evo progledaj ovo, http://beotel.rs/?strana=21, :). reklo bi se da ulazi u tvojih 2500dina.

Todor01 re 03.12.2008. 13:29 #81738

e ovo je krs, ovde je kao malo bolje :D, http://www.verat.net/landing/hosting/
Zmajko ... 03.12.2008. 14:38 #81742

Thnx Todore ali sve sam te `igrace` vec proverio i nesto mi nisu bas po volji... Za te pare sam navikao da dobijem i veci prostor i veci protok i sta sve ne.

Moglo bi se reci da je kod nas Verat najpovoljniji obzirom koliko je ozbiljan igrac tako da...

Hvala jos jednom!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs