Имадох Експлорер 7 (Виста) и јуче ставих Осмицу (бета верзију) која ми се није свидела и која чини ми се багује нешто. Сада бих да се вратим на 7 али ми не успева да је скинем. Који је најлакши начин?
... iz add/remove programs? neki 3rd party app tipa total uninstaler? startujes instalaciju ie7? pobrises sve bitne linije u registryju gde se pominje iexplore.exe i obrises c:prog flsinternet explorer(nemoj to sam da radis ako ne poznajes registry)? formatiras hd? pregazis pc kamionom (to smes sam, ne mozes da pogresis)? to mi prvo pada na pamet dok cekam kraj radnog vremena... ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
+ BETA. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Stvarno mi nije jasno kako neko moze da koristi to smece od programa pored Firefoxa, opere i Chroma.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
:: :: + BETA :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Stvarno mi nije jasno kako neko moze da koristi to smece od programa pored Firefoxa, opere i Chroma.. :: :: _________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.