Utisci: sta znam, nije lose, mislim sve slike su kristalne, al se primeti povremeno da nedostaje po koji frame, inace ja ga koristim na lcd-u i meni je vise nego potreban posto se sa nasom televizijom na ovakvom tv-u primeti i najmanji sum. Sve u svemu ko ima krs kablovsku, ili je nema, a zeli kristalne slike, ova opcija nije losa. Ono sto najvise smara jeste samo prebacivanje sa kanala na kanal, ume da traje i po par sekundi.
ali moj utisak je: ako imaš ISDN i ako ga nisu podesili u Telekomu, bolje da imaš debelu vezu za parametre, jer prvi momak, a zatim i njegov drugar nisu znali da nateraju STB da radi. Naravno, trebalo je podesiti ruter, ali s obzirom da su sa teškoćama povezali ISDN i spliter, dobro je da sad sve i radi.
Slika je bolno čista, imam CRT TV, oči me bole od nedostajućih smetnji! Pretpostavljam da će povremene (na svakih pola minuta, minut) fragmentacije slike nestati skorašnjim, nadam se, vaspostavljanjem servisa.
Odziv kanala, kod mene je, nekih 6 sekundi, što smeta ako ste navikli na surf sa ChUP i ChDn dugmadima. Međutim, postoji pristojan (OSD) TV Vodič gde se vidi raspored emisija na kanalima koji su u toku i u narednih sat vremena. Ima dosta mogućnosti koje još nisam stigao da istražim, jer slika je fenomenalna.
Od kanala trenutno što sam primetio da nemaju: Avala, Palma +, Fox Life, Fox Crime, Ultra...
Da ne pominjem da kvalitet slike i tona naših kanala zaostaje za stranim.
reci treba da izlistas 100 kanala sa po 3 sec zaostatkom ....
28.11.2008. 22:25
status: user broj poruka: 4515
recimo kod Samsung LCD-a cekam po manje od sekund pa mi je to sporo..... navikao sam na crt televizore koji brzo reaguju....Mozda je `bulja` taj kineski STB ....
Re: reci treba da izlistas 100 kanala sa po 3 sec zaostatkom ....
28.11.2008. 22:29
status: user broj poruka: 3529
Iskreno ja mislim da nije do uredjaja vec do telekoma, inace jeste frka sa podesavanjima sa isdn ruterom, sa obicnim podesavanje je 5 secundi. Opet kazem slika jeste cista, ali..... ipak na lcd-u se primeti da nije bas savrsena, ima nedostataka, inace sve ce biti super jednog dana kad se promeni uredjaj i puste(bar strani) neki HD kanali a sam uredjaj veze na tv preko recimo HDMI-a, za sada ta veza ne postoji, vec samo preko skarta, koji je `bulja` sto se tice kvaliteta prenosa slike!
:: recimo kod Samsung LCD-a cekam po manje od sekund pa mi je to sporo..... navikao sam na crt televizore koji brzo reaguju....Mozda je `bulja` taj kineski STB ... :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: ::
Re: Re: reci treba da izlistas 100 kanala sa po 3 sec zaostatkom ....
28.11.2008. 23:12
status: user broj poruka: 4228
Ne vidim kakva frka može da bude ako daju isti ruter, sem ako ga ne podese ili ne znaju da ga podese kada ga donese nepodešenog. Kažem, kod mene je došao prvo jedan, a drugi put i dvojica i proveravali su da li je kabl dobro uključen, niko da se seti da proveri podešavanja rutera. OK, priznajem da ne mogu da se sete ako ne znaju ili ne rade to.
Pozdrav!
Vlada
:: jeste frka sa podesavanjima sa isdn ruterom, sa obicnim podesavanje je 5 secundi ::
Majke mi brate digitalni signal i onaj glupavi scart ja stvarno ne znam ko ga vise koristi umesto lepo da stave HDMI ali uvek to ali. A zanima zasto nisu omogucili prenos slike preko HDMI. A jeste li probali onu uslugu snimanja odredjenog sadrzaja sa nekog kanal kako to funkcionise ne razumem bas najbolje BULJA
:: dovede digitalni signal i onda stavi SCART .. :: BuLJA : :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.