:: OK, kako se to radi:) :: Stavim Bosnu, ali imam Visu Virtuon Raiffaissena odavde, sta i kako pisem/prijavljujem :: Plizz odg:) :: :: :: BLEJA:)) :: ::
Ne moze, Srbija jos uvek nije podrzana zemlja. Preko banke se placa, mislim da je Raiffaisen Electron card pa se uplati kod njih, pa onda oni u Austriji placaju. Tako je neka fora bila pre...mozda se sada nesto menjalo. ___________________________________________________________________ `I`ve noticed a certain lack of demons lately And it really worries me sick...`
registrujes se na ebay(ima da se bira Srbija), a na paypal stavis sta god(ali da znas adresu i postanski fax), ostavis broj kartice, on ti skine oko 2$, posalje kod na promet kartice, ti ga pogledas, ukucas i tako kompletiras paypal nalog. To je nalog samo za kupovinu, za kupovinu i prodaju treba da stoji 2000$ na racunu kao garancija, za kupovinu ne treba nista. Onda ako kupis nesto na ebay-u kazes prodavcu adresu na koju da ti salju robu i to je sve... Go Go Go !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.