Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Facebook
STRANA 1 OD 1
gile23 Facebook 21.11.2008. 23:10 T13339

status: user
broj poruka: 9121
Pre mi se desavalo ali i sad je pocelo kad ulazim u facebook, pojavi se da ucitava neki static.fdbc ima jos neki nastavak ne mogu tacno da ga se setim i na tome stane, dakle ne ucita stranicu, to mi se desava ovako u Google Chrome, Firefox i u Opera-i, sta da radim. Unapred zahvalan!!!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Facebook 21.11.2008. 23:36 #80447

broj poruka: 18472
Imas zelene gremline

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Pre mi se desavalo ali i sad je pocelo kad ulazim u facebook, pojavi se da ucitava neki static.fdbc ima jos neki nastavak ne mogu tacno da ga se setim i na tome stane, dakle ne ucita stranicu, to mi se desava ovako u Google Chrome, Firefox i u Opera-i, sta da radim. Unapred zahvalan!!
::
:: Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: Facebook 21.11.2008. 23:41 #80449

Imao sam ih svih boja sve sam ih oterao sa sledecim cudima, NOD32, AVG Free, SpyBot Search and Destroy i AdAware, nije nista moglo da ostane, ne znam sta da radim mozda da brisem cache ili nesto drugo. A evo ga puno ime static.ak.fbcdn.net, a da ne bude zabune, prvo sam instalirao NOD32 pa sam ga uninstalirao pa sam onda instalirao AVG Free, ali dobro si me nasmejao Sky !!!

Pozdrav!

:: Imas zelene gremline
:: I Want to believe - The truth is out there
:: May the force be with you
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: Pre mi se desavalo ali i sad je pocelo kad ulazim u facebook, pojavi se da ucitava neki static.fdbc ima jos neki nastavak ne mogu tacno da ga se setim i na tome stane, dakle ne ucita stranicu, to mi se desava ovako u Google Chrome, Firefox i u Opera-i, sta da radim. Unapred zahvalan!!
:: ::
:: :: Pozdrav
:: ::
gile23 ... 21.11.2008. 23:47 #80454

Nasao sam krivca AdAware, da li je neki kursus napravio sa SpyBotom, boga pitaj i ne zanima me samo da funkcionise, i da Sky gledao sam nesto po netu 4870X2X2 je sporija od GTX280SLI za citavih 2000 bodova, procesor u pitanju Core i7 965 Extreme,...

Pozdrav!

SkyFire Re: ... 22.11.2008. 00:14 #80464

broj poruka: 18472
Eto vidis..Otkrivena je Amerika konacno

P.S.Sad ce biti sledeca stavka...To je zato sto je na Intelovom chipset-u i nije optimizovano za AMD-ATI...

Inace nVidia placa optimizaciju da bi igre radile bolje sa njihovim driver-ima

Ludo burazere...Ludo...

Pozdrav za sve AMD-ovce i ATI-jevce i za tebe gile

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Nasao sam krivca AdAware, da li je neki kursus napravio sa SpyBotom, boga pitaj i ne zanima me samo da funkcionise, i da Sky gledao sam nesto po netu 4870X2X2 je sporija od GTX280SLI za citavih 2000 bodova, procesor u pitanju Core i7 965 Extreme,..
:: Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs