Ko nije neka obavezno pogleda Themes tab u svom GMAIL-u
STRANA 1 OD 1
Equinoxe
Ko nije neka obavezno pogleda Themes tab u svom GMAIL-u
21.11.2008. 12:48
T13322
status: user broj poruka: 12057
General Accounts Labels Filters Forwarding and POP/IMAP Chat Web Clips Labs Themes
Nije samo u pitanju izgled već i preglednost vaših e-mail-ova. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Shiny i Planets su sjajne ! Tekst čitljiv a i lepo izgleda interfejs. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Jutros otvorih gmail...i vidim promenila se tema...sama od sebe..lepa je i pregledna...ali pazi sad ovo kad udjem u settings imam sve ovo sto kaze Bax sem Labs i Themes...ima li neko ideju sto ja nemam to...aj pomozite ocu i ja da se igram .-)...pozz
Znaci pretekao si me 5 sekundi... Upravo sam to isto hteo da kazem :D
:: :: Shiny i Planets su sjajne ! Tekst čitljiv a i lepo izgleda interfejs :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: Bas dobra fora !! :: :: Gmail je oziveo !!!
Ne pita on džabe za City, ja čekam neki mail da mi stigne pa se sigram i experimentišem. Mislim, ale luja da urade nešto.....ali on BETA mi nije jasno, već godinama . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: Jutros otvorih gmail...i vidim promenila se tema...sama od sebe..lepa je i pregledna...ali pazi sad ovo kad udjem u settings imam sve ovo sto kaze Bax sem Labs i Themes...ima li neko ideju sto ja nemam to...aj pomozite ocu i ja da se igram .-)...pozz
To customize your inbox, go to the Themes tab under Settings. We`ll be rolling out themes to everyone over the next couple of days, so if you don`t see them yet, check back soon. As for which theme to choose, don`t ask us. We`re neutral .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.