Koim programom mogu da nadgledam/otvaram/zatvaram portove? U zadnje vreme mi se desava da ne radi naprimer MSN ,IE a radi skype i vec tako neko ludovanje. Imam ADSL ruter.
Ti se radi sa Firewall-om. Outpoost, Zone alarm, Kerio, Windows Firewall....and many more. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
zato što je čovek i Master i Commander ovde na forumu, pa u prednje vreme nećeš imati nikakvih problema. A, sad, još jedna lekcija iz pravopisa i gramatike srpskog jezika. Kaže se poslednje, a ne zadnje vreme. Za Vmarca. Srbi, Hrvati, Amerikanci, Cigani i nazivi drugih naroda i nacionalnosti se pišu velikim slovom, dok se nazivi jezika - srpski, hrvatski, engleski, ciganski (žao mi je Gorbari, vi nemate još uvek svoj jezik) pišu malim slovom.
Ne bih da smaram, ali pošto mnogi na forumu još uvek idu u školu, bio bi red da već jednom nauče da se pravilno koriste srpskim jezikom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.