Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
- -CryptLoad i ruter - -
STRANA 1 OD 1
hocukuci - -CryptLoad i ruter - - 06.11.2008. 14:10 T13029

status: user
broj poruka: 296
Problem: Ruter nece da se rekonektuje.
Zahvaljujem se ovom prilikom puno kolegi sa nikom sstef jer se bas trudio da mi pomogne, ali nesto ne ide.

Zato je tu PCberza
Ruter Conexant
BootCode Version: BC_CX82xxx_4.1.0.28
Firmware Version: CX82xxx_4.1.0.34
Customer Software Version: TAM-4CA

Ovo je fotografija rutera:
http://img386.imageshack.us/my.php?image=img0075un4.jpg
povezan je LAN-om sa racunarom

Ovo je home page u podesavanjima rutera:
http://img354.imageshack.us/my.php?image=ruterro4.jpg

Od kolege sstef dobio sam odgovarajuci .clr fajl i iskopirao sam ga na odgovarajuce mesto u CryptLoad folderu (router -> routercontrol).

Po startovanju Cryptload-a u podesavanjima sam nasao svoj ruter i sve lepo podesio:
http://img354.imageshack.us/my.php?image=clga6.jpg
Probao sam i da obelezim IP-check, ali nista, nece da se rekonektuje, ni manuelno, niti kada iskopiram linkove.

Uopste mi nije jasno gde je problem, i molim pomoc, koja ce, mislim, koristiti ne samo meni.

Pozdrav.

P.S. Molim da ne bude odgovora, ma taj ruter je najobicnije... , ma izdvoj 35-40e i kupi taj i taj, ma provajder ti je .... Nista necu da menjam i nista necu da kupujem, imam to sto imam i molim nekog da mi pomogne.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sstef Re: 06.11.2008. 15:41 #78393

broj poruka: 120
Hvala.Pogledao sam ovu novu sliku sada i na mestu gde si uneo user treda da stoji user name za ruter znachi admin ali bez @sezamrpo i pass treba da bude admin samo.Tako je barem kod svih rutera pa bi trebalo da je i za tvoj.Poslao sam ti josh jedan mail pa pogledaj.Chekiraj Ip cheack i stavi vreme na recimo 20.
dradisic Re:- -CryptLoad i ruter - - 06.11.2008. 15:48 #78394

broj poruka: 271
Probaj da `Waittime` smanjš na 3 sekunde i čekiraj `IP-check`, kod mene tako radi bez problema. Probaj ovde http://cryptload.info/clr/ skinuti .clr file za tvoj ruter.
Pozdrav

Zmajko ... 06.11.2008. 16:05 #78397

broj poruka: 1228
A zasto ne probas Universal Share Downloader?
Ja sam ga instalirao po preporuci forumasa BrianM i skroz sam zadovoljan... Evo radi vec 1-2 meseca bez problema.

On uopste ne radi po principu rekonektovanja pa vidi, mozda pomogne. Samo ga apdejtuj.

Pozdrav!
hocukuci raaaaaaaaaadi 06.11.2008. 16:09 #78399

broj poruka: 296
Svima hvala, a najvise drugu sstef, sad je sve reseno. I druze ako si iz Beograda imas pice od mene, samo se javni kad si slobodan da uskladimo sa mojim obavezama.

Probacu i Universal Share Downloader.

Pozdrav za sve.
sstef Re: 06.11.2008. 16:33 #78403

broj poruka: 120
Nisam iz Bg-a ali hvala u svakom sluchaju za pice.Drago mi je da sam ti pomogao.
Poz!
MaliAbner Ma koj ce ti moj rekonekcija... 06.11.2008. 23:00 #78465

broj poruka: 7769
Ja u u listu ubacim tust i tma fajlova sa raznih servisa tako da uvek neki radi...
... tj dok ceka na rapidovih 15 minuta skida sa netloada ili MU, kad prodje rapidovih 15 minuta skida i njega a ostale malo uspori i to mu je to.

Tomato Republic Of Serbia !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs