Brzine ADLS-a na telekomu su ubrzane ali samo za 50% !Ipak je bila istina oko povecanja protoka!Upload nisam jos probao jer skidam neke stvari ali cu proveriti!Znaci sad ko je imao 1.5 MBit/s kao ja imace 2Mbit/s !!!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Meni jok :( na PTTu i dalje skida 53K a u podesavanjima routera 512/64 :(
- A N G E L -
:: Brzine ADLS-a na telekomu su ubrzane ali samo za 50% !Ipak je bila istina oko povecanja protoka!Upload nisam jos probao jer skidam neke stvari ali cu proveriti!Znaci sad ko je imao 1.5 MBit/s kao ja imace 2Mbit/s !! :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: OC House :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
Prevezao si se na 1Mbit a download ti je 230kbps ..? kako, valjda 2Mbit-a ? Inace, kod mene na Ikom-u je od pre ~nedelju dana stiglo ubrzanje, sa 512 na 1Mbit tako da sam ja zadovoljan
Sad sam proveravao...Bez IDM-a imam download tacno 210-212 Kb/s a sa njim imam 230 kb/s... Inace nije povecanje za 50% vec po 512mb po svaku kategoriju!Ja se jesam prevezao na 1MBit/s i to dodje za 50% kada dodas 512mb + ali na 1.5 MBit/s bi trebalo da bude 2.2 Mbit/s ako racunamo 50% !!!Nisam nesto ni sa ovim zadovoljan...Ovo je cisto da nam zamazu oci...I dalje je bezobrazluk na snazi!
Koliko je ovo merodavno ja ne znam ali je uglavnom povacena brzina...
@pajsgudgud@ Zadovoljstvo na 1.5 Mbit/s sa PDV-om je 2800 Din plus telefon koji placam kao celokupan racun...Izadje me 3200-4000 din mesecno zavisno koliko potrosim fixni tel..Obzirom da je od danas stupilo na snagu resenje o povecanju impulsa fixne telefonije Boga mi bice malo kontrole i vise koriscenja mobilnijeg resenja!
update: Moram da dodam da sad ne znam koliko kosta net posto je krenulo pojeftinjenje!
@skyfire koji su to ljigavi likovi...pa kod sbb-a 2Mbit 2100din(sa pdvom s tim što u sbbu i ne spominju 1722+pdv, nego lepo napišu 2100 i ćao).
@io62s to je ok došli su nege na nivo cena sbba
Što se tiče mobilnih telefona(kad ih već sky spomenu) verovatno ste svi primetili kako više ne postoji(kod sva tri operatera) tarifa/paket u kojoj se računa po sekundi već 60+1(ko je spomenuo davnu 2002) što kad malo razmiliš dovede na zaključak da primamljivi paketi od 325minuta za 1000din uopšte nisu primamljivi i da što veći paket uzmeš više će ti maznuti minuta. a sta ti ja znam...
Pa za ove pare koje dajem sad ima na SBB-u da se uzme paket od 3Mbit/s...Na zalost ovde kod mene nema SBB!!!Moracu da se nosim sa ovim telekom-om do poslednjeg daha dok ne budem bio zadovoljan!
:: @skyfire koji su to ljigavi likovi...pa kod sbb-a 2Mbit 2100din(sa pdvom s tim što u sbbu i ne spominju 1722+pdv, nego lepo napišu 2100 i ćao). :: :: @io62s to je ok došli su nege na nivo cena sbb :: :: Što se tiče mobilnih telefona(kad ih već sky spomenu) verovatno ste svi primetili kako više ne postoji(kod sva tri operatera) tarifa/paket u kojoj se računa po sekundi već 60+1(ko je spomenuo davnu 2002) što kad malo razmiliš dovede na zaključak da primamljivi paketi od 325minuta za 1000din uopšte nisu primamljivi i da što veći paket uzmeš više će ti maznuti minuta :: a sta ti ja znam.. :: ::
Kakav smor... Ja presao sa 512 na megabit, platio po ceni od 5000din 2 meseca unapred i dobio mesec preko ALI nista od povecanja od 50%. Download 1294 kb/s Upload 106. Vidi se da je ovo bilo neko moranje i verujem da su neke firme dobile bas onako fine veze. Deru ih lelekomovci verovatno ali deru i nas. Kulj!
EUnet u Sremskoj Mitrovici - još uvek ništa. Ne verujem da je zbog provajdera, nego zbog grada. Jednostavno, najgori smo od sve dece u Sremu, a verovatno i šire.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.