BERZA me izludi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STRANA 1 OD 1
piki
BERZA me izludi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30.10.2008. 16:03
T12876
status: user broj poruka: 136
Kao prvo i dalje ne radi kako treba ,sto god kliknem cekam po minut,dva to traje unazad dva meseca,mislio sam da je do mene ali se onda javise ljudi razni sa istim problemom,admini rekose server ovo ono prodje i to i dalje isto.Ako se nekome jos javlja slican problem javite se da znaju!!!!!!! Probao sam sve moguce,sa AV ,bez AV,sve browsere,cak sam poludeo i dva puta rusio sistem i nista sve po starom uzas. Samo da napomenem da imam adsl 512 telekom,sve ostalo ,ali bas sve mi perfektno radi i torenti i rapid i svi moguci i nemoguci sajtovi znaci bukvalno sve osim berze. Ako ima slicnih JAVITE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potpuno se slazem ali dana s je extra brz kakav je bio pre neki dan,ja ima SBB 1024/128 i prilicno je poro u odnosu na druge sajtove BIOSTAR THE WAY OF LIFE
:: I sta zamisljas da postignes sa ovom temom? Ide ti lose? I sta sad? Ajde svi da se skupimo kome lose ide berza i da blejimo u prazno.. :: :: Pretrazi malo forum, ima 1000 ovakvih tema, i nijedna nije nista postigla.. ::
... ali na žalost trenutno ima problema oko učitavanja. Ne stalno ali prilično često, barem kod mene. Kao što smo juče naveli, server je promenio svoju lokaciju i to bi trebalo da reši problem učitavanja. Dobili smo informaciju da je potrebno dan-dva da se sve podesi pa nam ostaje da se svi strpimo a, mi ćemo svakako da vršimo pritisak da se to što pre stabilizuje.
Ajde Miše sređuj to pa da kuckamo ko ljudi. Samo pritiskaj! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
idem i ja u spil sa vama kojima raste pritisak zbog BERZE u poslednje vreme.Kod mene nece,nece pa stane.Sve drugo otvara kao i obicno ali berzu nece.Dobro je sto je pokrenuta ova tema jer sam se i ja kao vidim i mnogi drugi tripovao da je mozda nesto kod mene u pitanju a sad bar znam u cemu je problem.Svi smo ovde dosli zbog raznoraznih IT informacija i svi smo navikli da to ide MNOGGGOOOOOO brze a ovako te prodje zelja za zivotom dok otvoris 3 strane a ne za trazenom informacijom.Ja sam iz tog razloga tek sad uspeo da saznam u cemu je problem i to samo zato sto mi je danas verovali ili ne sve opet na normali,samo se nadam da ce tako i da ostane. P.S. OTKLANJAJTE PROBLEM STO PRE!!!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.