Jel neko zna, da li postoji neki program, dodatak, koji ce da ima svrhu autorefresh-era..... Da mi na svakih par minuta, 10 minuta, ne bitno, refreshuje stranice u mozilli? Igram Ogame, i palo mi je na pamet da tako nesto uradim, onda cu biti bar malcice bezbedniji... ono kao non stop sam ONLINE :D Ili ako ima neki drugi Browser koji ima tu opciju.... Hvala unapred... pozz - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nece, nece pa stane :)
Ovo radi, ali ipak ne odgovara... jer me svaki put izloguje... :( Tako da izgleda ova mogucnost nije moguca... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nece, nece pa stane :)
Ne postoji ni jedan racionalan razlog za upotrebom Mozilla-e, to je kolektivno ludilo vecine. Dok je Opera sa odavno superiornim mogucnostima marginalizovana, barem procentualno. Zaista, Oper 9.60 je stabilna koliko i FF ali je daleko mocnija, pocevsi od Wanda, preko izvanrednih Flash pluginova (a ne kod FF slideshow i CPU overload-a) do brzine. Zaista najjaci browser ikada...moj izbor vec 5 god. FF sam koristio u verziji 2 i 3 i oba puta sam bio zgrozen i razocaran njenom (ne)upotrebljivoscu na svakom nivou i to bukvalno tako mislim.
Da, to je preko potrebno, za ono sto nudi obican planarno dizajniran web citac, don`t make me laugh....gomila nekorisnih i stupidnih plugin modula, koji rade posve bugovito jer nisu `properly tested & simulated` i koji u vecem broju slucajeva zadaju muke nego sto pomazu a predstavljaju samo igracke i uzaludne pokusaje da se od sustera postane web programer. Ono sto Opera ima inkorporisano je i vise nego dovoljno za profesionalnog korisnika, a pod time mislim na onog koji zaradjuje upotrebom racunara na razno razne nacine. Deplasirano je govoriti zasto profesionalno orjentisana populacija olicena u IT inzenjerima, dizajnerima, arhitektama, programerima...ima preferencija bas ka Operi, pitanje ukusa ili znanja, tesko je diskutovati ali je cinjenica da je to simbol malog kruga posvecenih entuzijasta :)
- A N G E L -
:: A jel ima opera preko potrebne Add-ons, kao sto su Adblock-Plus, Greasemonkey i gomila drugih?
Firefox i Opera su na neki način kao Windows i Linux. A na koji način: FF ima mnogo pregledniji interfejs i lakši je za prilagođavanje za nekog ko je prešao sa imbecilnog IExplorera. Onaj ko je radio u Windows-u više od 10 godina (kao ja na primer) i koristi specijalizovane alatke koje je naučio i zna kako dišu, šta i i kako da instalira, gde se šta nalazi, a pritom istih ima ali se vizuelno razlikuju i nemaju sve mogućnosti (ili ih pak nema uopšte), nećeš ni motkom naterati na Linux.
(Ovo nema nikakve veze sa poređenjem kvaliteta Linuxa i Windowsa-a, kao ni cene, već mogućnostima, rasptrostranjenošću, flexibilnošću, jednostavnosti i podršci). Kolektivni ludilo je prejak izraz. Ko razume shvatiće. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ne rece mi koji je PSU na onom serveru, koja snaga i koliko rail-ova :)
- A N G E L -
:: :: Firefox i Opera su na neki način kao Windows i Linux. A na koji način: FF ima mnogo pregledniji interfejs i lakši je za prilagođavanje za nekog ko je prešao sa imbecilnog IExplorera. Onaj ko je radio u Windows-u više od 10 godina (kao ja na primer) i koristi specijalizovane alatke koje je naučio i zna kako dišu, šta i i kako da instalira, gde se šta nalazi, a pritom istih ima ali se vizuelno razlikuju i nemaju sve mogućnosti (ili ih pak nema uopšte), nećeš ni motkom naterati na Linux :: :: (Ovo nema nikakve veze sa poređenjem kvaliteta Linuxa i Windowsa-a, kao ni cene, već mogućnostima, rasptrostranjenošću, flexibilnošću, jednostavnosti i podršci) :: Kolektivni ludilo je prejak izraz. Ko razume shvatiće :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Makino bre mojne zezas tako profesionalno =) Evo bicu neskroman pa cu da napisem da sam ja jedan od onih koje si naveo u postu 75717 i da koristim ne Operu nego Firefox bas iz razloga sto je FF the best. Ti i nisi bas neki IT strucnjak kad si dozvolio da tvoja privatnost bude ugrozena (ako se secas izbunario sam gde zivis i br mobilnog ili fixnog... Ne secam se) onda kad smo se prozivali. Sreca pa ja nisam oboleo pa da to iskoristim u neke retard-svrhe. Salim se ja malo =)
Hvala za ekstenziju zandarme! Zatrebace ovo uskoro.
Da, Deltino (radio je za Chieftec) ali je ono nije extended i ima 3V12 grane ali odvojeno za CPU (pomalo cudno), a meni LiteOn ima 560W i 4V12 grane...
- A N G E L -
:: :: 600W wide-ranging, active Power Factor Correction. Konkretn :: HP 345526-003 600W Power Supply Model: DPS-600N :: :: http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/yhst-90432262887525_2019_8437296 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ne rece mi koji je PSU na onom serveru, koja snaga i koliko rail-ova : :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: ::
Ma znao sam ja da si ti neki haker :D, i da sta igras taj Ogame, predji na WoW kao sav normalan svet (igrao sam WoW ali mi je dosadio)!!!
Pozdrav!
:: Makino bre mojne zezas tako profesionalno = :: Evo bicu neskroman pa cu da napisem da sam ja jedan od onih koje si naveo u postu 75717 i da koristim ne Operu nego Firefox bas iz razloga sto je FF the best :: Ti i nisi bas neki IT strucnjak kad si dozvolio da tvoja privatnost bude ugrozena (ako se secas izbunario sam gde zivis i br mobilnog ili fixnog... Ne secam se) onda kad smo se prozivali. Sreca pa ja nisam oboleo pa da to iskoristim u neke retard-svrhe :: Salim se ja malo = :: :: Hvala za ekstenziju zandarme! Zatrebace ovo uskoro :: :: Pozdrav!
Ne, to je bilo za Dauma...meni si skinuo sa oglasa adresu, no, to je i bilo za public...nema to nikakve veze sa tim da li si ili nisi IT strucnjak, kada bih sakrio podatke na oglasu - pa kako bi me nasli :)). Ali iznosenje privatnih podataka nije nimalo korektno...nista licno...pozz
- A N G E L -
:: Makino bre mojne zezas tako profesionalno = :: Evo bicu neskroman pa cu da napisem da sam ja jedan od onih koje si naveo u postu 75717 i da koristim ne Operu nego Firefox bas iz razloga sto je FF the best :: Ti i nisi bas neki IT strucnjak kad si dozvolio da tvoja privatnost bude ugrozena (ako se secas izbunario sam gde zivis i br mobilnog ili fixnog... Ne secam se) onda kad smo se prozivali. Sreca pa ja nisam oboleo pa da to iskoristim u neke retard-svrhe :: Salim se ja malo = :: :: Hvala za ekstenziju zandarme! Zatrebace ovo uskoro :: :: Pozdrav!
E i ja znam da si ti dobar neki malisa koji voli da se druzi vise nego `leba da jede =)
@ Machine Ma prica je bila bedak i ne govori da sam IT strucnjak ali da se ne palim ovde sad sa znanjem ili neznanjem koje posedujem - nemoj mi diras lisicu bre! Salim se naravno... Opusteno.
Pozdrav!
:: Ma znao sam ja da si ti neki haker :D, i da sta igras taj Ogame, predji na WoW kao sav normalan svet (igrao sam WoW ali mi je dosadio)!! :: :: Pozdrav ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.