Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
IP TV
STRANA 1 OD 1
Valheru IP TV 15.10.2008. 20:40 T12613

status: user
broj poruka: 750
Koliko se setjam danas je trebao da pocne Telekomov IP TV pa ako se neko prikljucio il ima neke dodatne informacije tipa cena,karakteristike itd. neka postuje.
Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
rampaGe. Dusan D.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 15.10.2008. 20:50 #75410

broj poruka: 9121
Telekom ne spominji,...

Pozdrav!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 15.10.2008. 21:16 #75414

why? :D
ban-san?

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

rampaGe. Dusan D.

Dzoni665 ... 15.10.2008. 22:05 #75422

broj poruka: 704
Lelekom :D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nece, nece pa stane :)

gile23 ... 15.10.2008. 22:06 #75423

broj poruka: 9121
Znaci kad sam danas dosao iz skole i video da je brzina neta ista kao i pre nisam verovao, ali sad kad MACHINE postavi ovu temu sam srecan jer je trebalo ne da dodje do povecanja 100% neko 300% tj. cetiri puta brzi je net trebao da nam bude, ali zbog problema nije, a taj TV ce se verovatno pojaviti kad i se poveca net,...

Pozdrav!

ssinger Danas je poceo probni promo period 15.10.2008. 22:09 #75425

broj poruka: 161
Za sada je IP TV dostupan samo u Bg-u, Kragujevcu i Nisu. Uskoro ce biti prosiren na celu Srbiju. Sastoji se od nekoliko paketa (mislim da je u pitanju 4) od kojih je najjeftiniji (osnovni) oko 590 din, a najskuplji (80 kanala) oko 1100 din. Putem ove televizije mozes sam da biras kad ces sta da gledas ili recimo da prekines neku emisiju i da nastavis sa gledanjem kasnije. Za neko vreme ce se pojaviti i baza DVD filmova koje ces moci da gledas putem IP TV-a To je uveliko standard u Americi i nekim evropskim zemljama. Primetio sam da i Windows Media Center nudi takve opcije za one regione koji imaju ovakvu televiziju. Pozz.

Windows Vista ZAKON!

ssinger Sto se tice ubrzanja.... 15.10.2008. 22:11 #75426

broj poruka: 161
Danas sam zvao Telekom da ih pitam za ovaj IPTV i ujedno sam ih pitao za ubrzanje ADSL-a. Rekli su da jos nemaju zvanicne informacije o tome kad ce se to dogoditi i da ce ubrzanje najverovatnije uslediti krajem godine, ali moze da se desi i ranije.

Windows Vista ZAKON!

markopvict ovako 15.10.2008. 22:53 #75441

broj poruka: 4515
dodje bata iz telekoma i poveze `kutiju`. Na tu kutiju pusti link od 10Mbita i tu pici HD :) ... naravno ta kutija nema veze sa brzinom vaseg adsl-a, vec se samo kaci na tv :)

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

Valheru Re: ovako 15.10.2008. 23:10 #75447

That Part i know :D

nije mi logicno da u Novom Sadu nema...
jel to samo kod lelekoma ima IPTV ili ga nude i ostali provajderi?
btw ako bi neko mogao da prikaci link bio bih mu zahvalan^^

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

rampaGe. Dusan D.

:: dodje bata iz telekoma i poveze `kutiju`. Na tu kutiju pusti link od 10Mbita i tu pici HD :) ... naravno ta kutija nema veze sa brzinom vaseg adsl-a, vec se samo kaci na tv :
::
:: ***************************************************
:: ***************************************************
:: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
-ShonE- RE 16.10.2008. 00:03 #75458

broj poruka: 3529
Za taj IP TV sam cuo jos pre 2-3 nedelje i zvao ih odmah! Situacija je sledeca, nista se tacno i precizno ne zna kada ce da startuje ali svakako planiraju do kraja godine, inace bice dostupan u pocetku samo korisnicima njihovog ADSL-a, i svi ce blagovremeno putem poste(uz racun za adsl) biti informisani o paketima i cenama!
nenika A sad dolazi sve na svoje 16.10.2008. 00:20 #75459

broj poruka: 1133

SAMO POLAKO

Prosle godine posle 16 godina cekanja za telefon,poceli da kopaju kroz ceo grad i gde je bila telefonska linija i gde nije bila telefonska linija,stavili debele crne cevi uvukli opticke kablove,zatrpali.Postavili bandere,stavili zice i dovukli mi do kuce zice sa bandere.Pito sam ih a oni opticki kablovi u zemlji sta oni tamo rade ako nesluze za telefon.Za kablovsku si mi odgovorili.E sad dolazi sve na svoje,znali su oni to jos pre godinu ipo dana.AJD DA VIDIM SAD KAKO CE DA RADI PREKO OPTIKE, VALDA CE BITI I ADSL PREKO TOG KABLA.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs