Da li postoji nacin da se, dok surfujem net-om, mTorrent automatski pauzira (download i upload) kako bih nesmetano mogao da surfujem... i da nakon zavrsetka surf, automatski nastavi sa radom...
pitanje je da li se isplati: treba napisati programcic (script) koji ce, kada startujes odredjeni Internet browser automatski iskljuciti torrent client i ponovo ga aktivirati kada zatvoris browser. To bi mogao da ti izradi neki programer. Raspitaj se na konferencijama (a mozda vec postoji a ja, evo, ne znam). Medjutim, prosto ne mogu da verujem da ti je startovanje i odjava programa toliko dojadila da to mora da se odigrava automatski. Kada minimizujes uTorrent, njegova ikonica ostane u task bar-u. Mis, desni prekidac, klik i ode torrent na spavanje. Klik na ikonicu u quick launch-u i eto ga opet spremnog da nastavi tamo gde je stao (if the peers are still online).
:: :: :: pitanje je da li se isplati: treba napisati programcic (script) koji ce, kada startujes odredjeni Internet browser automatski iskljuciti torrent client i ponovo ga aktivirati kada zatvori :: browser. To bi mogao da ti izradi neki programer. Raspitaj se na konferencijama (a mozda vec postoji a ja, evo, ne znam) :: Medjutim, prosto ne mogu da verujem da ti je startovanje i odjava programa toliko dojadila da to mora da se odigrava automatski. Kada minimizujes uTorrent, njegova ikonica ostane u task bar-u. Mis, desni prekidac, klik i ode torrent na spavanje. Klik na ikonicu u quick launch-u i eto ga opet spremnog da nastavi tamo gde je stao (if the peers are still online).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.