Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
mTorrent 1.8
STRANA 1 OD 1
kojetoje mTorrent 1.8 11.10.2008. 17:12 T12520

status: user
broj poruka: 108

Da li postoji nacin da se, dok surfujem net-om, mTorrent automatski pauzira
(download i upload) kako bih nesmetano mogao da surfujem...
i da nakon zavrsetka surf, automatski nastavi sa radom...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 11.10.2008. 17:19 #74733

broj poruka: 12057

NJET.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ma nema problema reeeeeeeeeci !

tortojed nacin postoji, ali 11.10.2008. 20:48 #74794

broj poruka: 10997

pitanje je da li se isplati: treba napisati programcic (script) koji ce, kada startujes odredjeni Internet browser automatski iskljuciti torrent client i ponovo ga aktivirati kada zatvoris
browser. To bi mogao da ti izradi neki programer. Raspitaj se na konferencijama (a mozda vec postoji a ja, evo, ne znam).
Medjutim, prosto ne mogu da verujem da ti je startovanje i odjava programa toliko dojadila da to mora da se odigrava automatski. Kada minimizujes uTorrent, njegova ikonica ostane u task bar-u. Mis, desni prekidac, klik i ode torrent na spavanje. Klik na ikonicu u quick launch-u i eto ga opet spremnog da nastavi tamo gde je stao (if the peers are still online).
gile23 Re: nacin postoji, ali 11.10.2008. 21:30 #74801

broj poruka: 9121
If false,...

Pozdrav!

::
::
:: pitanje je da li se isplati: treba napisati programcic (script) koji ce, kada startujes odredjeni Internet browser automatski iskljuciti torrent client i ponovo ga aktivirati kada zatvori
:: browser. To bi mogao da ti izradi neki programer. Raspitaj se na konferencijama (a mozda vec postoji a ja, evo, ne znam)
:: Medjutim, prosto ne mogu da verujem da ti je startovanje i odjava programa toliko dojadila da to mora da se odigrava automatski. Kada minimizujes uTorrent, njegova ikonica ostane u task bar-u. Mis, desni prekidac, klik i ode torrent na spavanje. Klik na ikonicu u quick launch-u i eto ga opet spremnog da nastavi tamo gde je stao (if the peers are still online).
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kojetoje nisam se smorio 12.10.2008. 20:58 #74916

broj poruka: 108

nego zaboravljam da ga upalim...
bio sam siguran da to moze...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs