Zanima me da li kad nekom posaljem mail sa yahoo -a moze da sazna moje podatke,jer hteo bih nekog da napusim,radi se o sledecem:dao sam auto u oglas i stavio sam svoj mail pa me neki moron napusi iz cista mira pa rekoh da nije neka provokacija.
Ljudi(hakeri) upadaju u sisteme banaka,razbijaju sifre koje su pravljene da ne mogu da se razbiju,ma Pentagon je bio na meti hakera,a ti pitas jel neko moze da sazna tvoje podatke na Yahoo mail?!?!?!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Zanima me da li kad nekom posaljem mail sa yahoo -a moze da sazna moje podatke,jer hteo bih nekog da napusim,radi se o sledecem:dao sam auto u oglas i stavio sam svoj mail pa me neki moron napusi iz cista mira pa rekoh da nije neka provokacija. ::
Pa onda moze da sazna `neke gluposti`(mada ja mislim ali nisam 100% siguran u ovo sto cu napisati,pa nemoj ovo da uzmes kao proverenu informaciju,ali ako je taj neko `dobar u tom poslu` ili ima neke veze sa provajderom kod koga imas net ili radi kod provajdera,mislim da su mu `sva vrata otvorena`).pozzzzz
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: :: :: Dobro moze,a koje podatke moze da sazna kad sam na yahoo uneo neke gluposti
Ignoriši takve retarde poremećene koji nemaju pametnija posla, stavo to u spam i zaboravi. Nije vredno nerviranja, a naočito ne uzvraćanje istom merom, jer mogu da se kladim da konjina to i očekuje. Ne daj se provocirat...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: Zanima me da li kad nekom posaljem mail sa yahoo -a moze da sazna moje podatke,jer hteo bih nekog da napusim,radi se o sledecem:dao sam auto u oglas i stavio sam svoj mail pa me neki moron napusi iz cista mira pa rekoh da nije neka provokacija. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.