Imam ovako Telekomov roze Huawei modem MT882, i posle trazenja po raznim stranim sajtovima provalim da nemaju USB drivere za Vistu nego da ovi sa XP-a moraju nekako da rade na Visti, to nekako znaci da posle nekokg vremena iako je plugovan USB kabal nestane USB veza sa kompom na modemu a u sistemu pise da je i dalje plugovan, a na onaj Ethernet kabal nece da se zakaci da mu dam 1000 evra, da li ima neka fora da mi ovo radi u Visti ili da ostavim ovako po starom, ima neka fora video sam na nekom forumu ali ona mi je previse rizicna. Unapred zahvalan!!!
Ja sam imao problem na Visti X64 i rešen je tako što počneš onaj njegov setup, on se zabode, resetuješ komp i posle toga uradiš ručni install na network adapter (MT882 sa uzvičnikom u devica manger-u) i proradi. Zašto i kako nemam pojma. Posle sam našao da je isto tako jednom liku sa foruma to uspelo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
To je tačno. Preko LAN u Visti x64 nemam nikakvih problema sa tim modemom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: Meni taj modem preko ethernet-a radi perfektno u Visti. Nisam ukapirao sta nije uredu sa njim (ethernet-om)! :: :: Windows Vista ZAKON! :: ::
Ako imas vec toliko problema, moj predlog, ne znam da li ce se sloziti svi samnom, ali, kupis switch... nakacis preko swichta modem i u komp i ne trebaju ti driver-i za net uopste....
Pre sam ga plugovao Etherneta nije savrseno radio (Vista 32bit), kao i sad sve je normalno osim toga kad odem na speedtest nece da mi normalno istestira sve, kad na red dodje upload ono blokne (ne komp, nego testiranje), i kad ulazim u gmail treba mu vise vremena nego pre, ostajem na Ethernetu navicicu se. Hvala na savetima!!!
To kinesce je jednoportni ruter. Po mom iskustvu je Eth mnogo bolji od bilo kog Usb-a. Eth mora da radi bre bez ikakvih drajvera. Kinez inache razbija kako radi sa telekomovom opremom... isto kinesche je i u centrali .. :)
~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
:: Ako imas vec toliko problema, moj predlog, ne znam da li ce se sloziti svi samnom, ali, kupis switch... nakacis preko swichta modem i u komp i ne trebaju ti driver-i za net uopste... :: :: :: :: Nece, nece pa stane : :: ::
Kada sam dobio taj modem u sve ciklama boji sa sve kocka ciklama kutijom mislio sam da me neko zajebava ... Danas posle maltene godinu ipo non stop koriscenja,ne bih ga menjao ni zasta na svetu ... Takodje radi na Visti 32bit-a preko LAN-a ... Probaj recimo da skines i ponovo instaliras drajvere recimo za mreznu ili ako ti je integrisana na maticnoj za plocu ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.