Ovako posto ovi sa rapida brisu fajlove od ovih novih izdanja tako da mi uvek ostane 2-3 linka da skinem odlucio sam da te nova izdanja skidam sa torrenta! Pa mi preporucite neke sajtove za filmove,igre itd. Mogu i domaci a mogu i strani! I jos nesto sta su to pozivnice?
Torrent-i samo piratebay a ako slucajno nema onda potrazim na ovim drugim.
Igre ove vece idu mnogo sporo preko torrent-a tako da za njih koristim Netload isto ko rapidshare samo sto moze da se uploaduje fajl od 400MB tako da igra od 6-7GB ima 16,17 takvih partova. A meni skine 400MB za pola sata tako da mi je to super.
Po meni,najbolja stvar koju mozes da uradis je da instaliras `Torrent Toolbar` kao dodatak za Firefox ili IE i preko toga da trazis sta te interesuje i zanima!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.