Meni Cryptload je redovno umeo da zakuca, skroz se zamrzne ceo program iz cista mira i to 2-3 puta dnevno tako, pa sam i presao na USDownloader, i za sada lepo radi.
Nije inace nikakav problem skinuti, imas svuda po google
Da li i on skida sa vise servisa ili samo sa Rapida. Za neki dan mi istice premium pa se razmisljam da li da ga produzim ili da se pravim tosha i budm free.
Nema razloga placati: USD je savsresm stabila, brz i uvek radi. Ima i azurabilni interface. Meni u proseku ide 50KB na 512K/64K cak i u toku dana. Kada se konfigurise fenomalno radi, sve je automatizovano...
- A N G E L -
:: Da li i on skida sa vise servisa ili samo sa Rapida :: Za neki dan mi istice premium pa se razmisljam da li da ga produzim ili da se pravim tosha i budm free :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: ::
Ima jedno 100 pluginova za skidanje sa raznih sajtova. Ja sam ostavio samo 10-tak najpoznatijih a ostale sam pobrisao. Desio mi se jednom trip da je prilikom apdejta skinuo neki plugin za premium rapidshare pa nije hteo da skida. Ali tu je ono najbitnije, izbacio mi je poruku da ako necu da ga koristim obrisem plugin i rapid je proradio. Isto je bilo sa jos nekim pluginom i to je super stvar jer javlja gde je problem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.