Zivim u Crnoj Gori (tacnije u Pljevljima) i koristim T-com-ov ADSL 3Mb/s Flat.Juce sam reinstalirao racunar, i pojavio mi se preblem.Naime kada udjem u network connection,a zatim local area connection,pored speed i duration ima i opcija status gdje pise da mi je konekcija LIMITED or NO CONNECTIVITY.Na pocetku kada upalim comp pise mi da pokusava da pronadje neku adresu cini mi se ili tako nesta.Kad idem na details pise mi da internet nije dodjelio adresu mom kompjuteru i pise da necu moci da koristim internet i jos kako ovde kaze NETWORK RESOURCES.Molim vas recite mi kako da uklonim ovaj problem?
Nisi naveo koji modem imas, kako je povezan sa racunarom da li na Lan ili Usb. Probaj da resetujes modem ako ne proradi pozovi tehnicku sluzbu. Proveri da li je u Internet protokol obelezeno Obitain an Ip automatically. posto sumnjam da imas staticku Ip Adresu.
Modem mi je D-Link360R i povezan je na Lan.Sve stavke su mi podesene kako treba pa i taj obtain an ip automatically.Ipak cu morati da pozovem provajdera.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.