Dal imaju negde upustva za skidanje kao free korisnik ? Ja imam premium ali drug hoce da skida a meni je tesko da mu objasnjavam pa ako ima negde tutoriajal....
kakva bre uputstva...pa program je idiot-proof :P nadjes linkove, kopiras linkove, pejstujes linkove, sacekas da proveri jel su dobri, add, save...brojis procente i cekas da se skine...
Sad, kad više nema potrebe za resetovanjem modema/rutera (premium account sada obezbeđuje full speed download, i oni koji ga nemaju skidaju ne manje od 50/60 kb/s i dobro ponekad imaju onaj try again in 2 mins al retko), stvarno ne znam kakva uputstva ti trebaju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
...sa skidanjem ne manje od 50/60 kb/s, može mačku o rep da se okači. Ne znam kako je vama, ali ja trenutno ginem kao nemac, čekajući i gledajući brzine u rasponu od 0.00 kb/s pa sve do celih 27 kb/s.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Evo ja sad peglam 70 kb/s i noćeš je pičilo 158. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: ...sa skidanjem ne manje od 50/60 kb/s, može mačku o rep da se okači. Ne znam kako je vama, ali ja trenutno ginem kao nemac, čekajući i gledajući brzine u rasponu od 0.00 kb/s pa sve do celih 27 kb/s :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
... pegla maksimalno, ali u ovom terminu tj. večernjim satima ... Dok sam kucao prethodnu poruku, bio sam na part-u 1, a sada na 68% part-a 2, katastrofa...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.