Hvala svima na odgovorima,vidim da nisam jedini koji ima problema. Jel vama trazi neki put da ukucate sifru koju posalje Cryptload??? Meni se to desilo par puta,prekine da skida i cim ubacim tu sifru on nastavi.
Rece cini mi se (MyDoom) daleko najbolji za sve, moze se lepo oblikovati, daleko ispred JDownload, CryptLoad, Elephant...sve radi bez problema vec duugoo. Vrlo azurabilni pluginovi
Cryptload je dobra alternativa USD-u. CL je pun svakakvih bubica, koje se najviše tiču dodavanja i brisanje `playliste` linkova, kao i nastavljanja stopiranog download-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Skino sam ga sa ove adrese http://universal-share-downloader.en.softonic.com/download ali umesto slova imam neka slova sa tackama i zarezima takav je ceo meni i sve ostalo sto ima slova.jel ima neki drugi link gde su normalna slova.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.