Imam sledeci problem,nocu od 00 do 11 pre podne skida extra oko 50 kb ali zato preko dana katastrofa izmedju 9-20kb.Inace sam free korisnik i koristim Cryptload. Sve mi mirise na Neobee.(gotovo sigurno) Sta da radim. Hvala svima
Uvek kada mislis da ti net lose skida ti probas sa vise adresa. Recimo neku proverenu. Nije uvek do provajdera... mozda je server sa koga skidas zauzet trenutno!
to se desava iz prostog razloga sto nisu svi zaludjenici kao mi i ljudi gase kompove preko noci pa je samim tim slobodan veci broj slotova i dostupan veci bendvajt nama free juzerima... jbga, prvo obezbede one koji placaju uslugu...a nama kolko ostane...
Sa ostalih sajtova skida dobro oko 50kb a sa rapida vrlo promenjljivo.Malo mi je cudno sto mi je pre skidao skoro stalno na 50 pa malo padne oko 30 a ovo sad bas malo. Probao sam sa vise adresa recimo zadnjih par igrica se ponasa ovako.Mozda sam maler pa nakacim lose linkove.E da par puta mi je prijavio da nemoze da pocne download jel vec neko skida sa mog IP-a????
Evo ja trenutno skidam kao free i ide mi 48-52 KB. Sto se tice Neobee kod njih zna biti problema sa protokom to znam licno, a i mnogi drugi se zale na to. To sto ne moze da zapocne download jer neko koristi tvoj IP nije nista neobicno jer taj IP nije samo tvoj vec vise vas koristi jedan isti IP tako da moras da sacekas neko vreme pa ga pokreni ponovo , bez brige nista posebno. pozzz
one way or another
:: Sa ostalih sajtova skida dobro oko 50kb a sa rapida vrlo promenjljivo.Malo mi je cudno sto mi je pre skidao skoro stalno na 50 pa malo padne oko 30 a ovo sad bas malo :: Probao sam sa vise adresa recimo zadnjih par igrica se ponasa ovako.Mozda sam maler pa nakacim lose linkove.E da par puta mi je prijavio da nemoze da pocne download jel vec neko skida sa mog IP-a??? :: :: :: ::
to sto prijavljuje da neko vec skida sa tvog IP-a, ja sam par puta imao taj problem sa Crypt Load-om...on je stalno javljao tu gresku, a kad sam probao rucno da skidam sve je radilo kako treba...
To je tako vec skoro tri nedelje. Ogranicenje brzine downloada za free usere na rapidshare-u je od 0,2 do 2 MB/s u zavisnosti od opterecenosti servera. Meni obicno brzina padne uvece izmedju 19 i 22h na 25kb/s a ostalo vreme je full. Skidam sa USdownloaderom ili Jdownloaderom kako mi kad padne koji saka. Inace ovo sto se tice brzine je cini mi se od 02.09.2008. Evo vest ovde http://rapidshare.com/news.html
Lepo kaze u zavisnosti od opterecenosti servera brzina downloada se krece izmedju 0,2 i 2MB/S. Ja sam samo naveo kad kod mene pada brzina a nemam pojma kako je u US. I meni tako radi od kada mi je istekao premium acount 3 septembra pošto sam tad presao na skidanje kao free user.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.