problem je sledeci:od pre dva dana kad se nakacim na berzu stranica se ucitava po 2,3 minuta,setih se da smo taj problem imali gomila nas pre godinu dana,medjutim reko ajd da probam da ugasim antivirus kad ono otvori se strana u sekundi,aha do toga je znaci,e sad interesuje me ako moze neko da odgovori(pozeljno i admini) kako da resim problem bez uklanjenja kasperskog, i da napomenem da sve ostalo perfektno radi(torenti, surf,sve) znaci bez ikakvih problema samo imam klanje sa berzom,nista nije menjano od podesavanja znaci sve isto kao i pre dva dana, pre radilo normalno odjednom berza zakucava(mozda je opet do nekih banera). Podaci su sledeci: kasperki 7.0125 legalan adsl telekom Hvala unapred,pozdrav.
Kada se povezujem na pcberzu `glavna` stranica se ucita do tema sa foruma i tu stane. Potom moram 3-4x da ispocetka ucitam istu stranicu dok se ne pokaze svih 10 tema sa foruma. Nakon toga uredno `navigujem` kroz pcberzu bez ikakvih problema.
Koristim Avira Antivir Premium i Opera 9.52. Ovo se desava poslednjh 5-6 dana.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
I ja sam imao slicne probleme. Svejedno da li sa Operom, Mozzilom ili Maxton-om. Nevezano za masinu, desava se. Najbolje bi bilo da admini daju svoj glas. I da desava mi se da napisem poruku, a da mi se pojavi na sajtu, nakon 10-20 minuta. To se pocelo desavati pre 10-tak ili manje dana. U cemu je problem?
Izvinjavam se za prazan post iznad, moja greska. Nego mislio sam da jedino ja imam problem sa ucitavanjem Pcberze, ali sad vidim da nije tako. Kod mene sve ide sporo, prvo pocetna, a zatim i sve ostale stranice se sporo ucitavaju s tim da se ponekad zaglavi izmedju stranica tj. dobijem cisto belo pa moram nazad na predhodnu stranicu pa ponovno ucitavanje zeljene stranice. Koristim Operu i Mozillu.
Isti slučaj, KAV 7, oriđinale, muke mučim s Berzom, ni sam ne znam koliko. Nekad radi najnormalnije, bez ikakvog štucanja, a nekad (kao u poslednja dva dana), moram da isključujem Web Anti-virus zaštitu, da bih pristupio sajtu i to samo za ovaj sajt, ni za jedan drugi. Inače, ne vidim neki redosled ili razlog zašto se to događa, ali eto tako, događa se...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
zaboravio da napomenem probao sve pretrazivace i sve isto. Gde su admini,cute za sada,mozda je to bolje nego kao prosli put sto su nas ubedjivali da nam je sve u redu pa na kraju ispade da zabada neka reklama,ajde budite se.
Ćutali smo da bi se javilo što više korisnika i da čujemo što više iskustava. Kao što vidite, neko ima problema, neko nema uopšte.
Još jednom ponavljam da server definitivno nije opterećen i da je sa serverske strane u 99% slučajeva sigutno sve OK. Te zajebancije sa antivirusima samo potvrđuju da je problem na klijentskoj strani i u podešavanju antivirus programa.
Ja lično koristim AVG Free i nikada nemam nikakvih problema sa PC Berzom, ali mi zato na mnogim drugim sajtovima prijavljuje da su rizični i neće da ih otvori ( i ako ja znam da su ti sajtovi OK ). Ne znam šta rade najnovije verzije antivirusa, ali definitivno prave određene probleme.
Ne znam šta da Vam kažem, za sada ne mogu nikako da pomognem. Jednostavno nemam šta da izmenim. Možda su problem i banner-i, ne kažem da nisu, ali mi od njih živimo i ne možemo da ih uklonimo. Jedina alternativa tome bi bila naplata članarine, a to svakako nikome nije potrebno i dovelo bi do definitivnog gašenja sajta, a tek to nikome nije potrebno.
Pokušajte malo da pročačkate podešavanja u tim antivirus programima, neki od njih dozvoljavaju da se za neke stvari naprave izuzeci. Ako tako može, pokušajte da ubacite PC Berzu na listu izuzetaka pa da ne guši tako. Stvarno ne znam šta drugo da kažem.
@batacele ,probao 7cu isto ako provalis nesto javi @zeljko, ma nisam ni mislio da ukidate reklame bre,nego mozda mozete nesto da resite kao prosli put sto je bio slucaj,i da berza mi je na svakom podesavanju u bilo cemu trusted a i dalje se ponasa isto,i kao sto sam napisao nista nije menjano u bilo kakvim podesavanjima a do pre 2 dana je sve bilo kako treba i odjednom puf nema vise a svi do jednog ostali sajtovi rade perfektno(cak nemam ni prijavu kao ti, da su rizicni)
Sad vidim da je pikijev post dupliran, pa da pitam zasto se to desava jer je i kod mene tako, a vidim da takvih slucajeva ima dosta. Svaki put umesto da kliknem na ono dugme za vracanje na prethodno meni duplira, a da se to ne bi desilo svaki put moram da izadjem sa berze pa ponovo da udjem. Ima li neka pomoc.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.