Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Ne rade mi browseri
STRANA 1 OD 1
JOSILENKO Ne rade mi browseri 17.09.2008. 13:56 T12032

status: user
broj poruka: 1013
Pre par dana su mi iznenada otkazalii browseri Opera i Google Chrome (i Safari takodje, ali njega i ne koristim). Programi se startuju, ali ne mogu da pokrenu ni jedan sajt. Opera nece uopste, a Google Chrome otvara stranicu pola sata. Zanimljivo je da Mozilla radi bez problema, ali mi vise odgovaraju ova druga 2. Probao sam uninstal, registru clean, obrisao cookies (dezinfikovao:) ponovo instalirao, i nece! Ima li pomoci, da ne formatiram za dzabe disk zbog ovoga?

JOLE
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 17.09.2008. 14:05 #71003

broj poruka: 1454
Mozilla Rules!!!
I pored toga, evo ovo upravo kucam sa Chrome-a, i ne vidim nikakav problem što se tiče brzine otvaranja stranica ili funkcionisanja istog.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 17.09.2008. 14:08 #71004

broj poruka: 9121
Jesi li probao da skeniras protiv virusa,...

Pozdrav

JOSILENKO Javljao je da su u documents and setings neki fajlovi zarazeni 17.09.2008. 14:46 #71013

Javljao je da su u documents and setings neki fajlovi zarazeni bas gde su cookies. Ocistio sam to, sad ne javlja viruse. Deistalirao browsera, ponovo instalirao, i nece da rade.
JOLE

MaliAbner Ma fasovao si nesto garant... 17.09.2008. 15:02 #71023

broj poruka: 7769
Nema to veze sa deinstalaciom i instalacijom citaca veba.

Pre izvesnog vremena sam i ja fasovao neki zlob malvare sve radi sem googla ili bilo kog pretrazivaca... namucio me posteno, bili su slicni simptomi kao i kod tebe. Ja ga obrisem on se vrati, ja ga skinem on se povrati ko zna odakle.

Probaj ucitavanje (ako nisi iskljcio) nekog prethodnog stanja sistema sa system restore.

Tomato Republic Of Serbia !!!

gile23 ... 17.09.2008. 15:05 #71026

Resetuj komp, mozda proradi, ako ni tad ne proradi, nemam vise nijednu ideju, pogledaj mozda si u settings-u nesto cackao, kad dodje Bax dace ti neki koristan savet, a dotad radi na Mozzili, ili u Internet Exploreru,...

Pozdrav!

JOSILENKO Nema nista od system restore 17.09.2008. 15:10 #71031

Nema nista od system restore, iskljucio sam ga... znaci format jedini lek. Stari dobri format c
JOLE

BataCele ... 17.09.2008. 16:26 #71047

broj poruka: 1532
1. Proveri sta sve pokrece pri dizanju sistema, pa obrisi sve sto ti ne treba
2. Instaliraj Ad Aware, update definicija, potom full scan
.
.
3. Koji antivirus imas ?

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

JOSILENKO Re: ... 17.09.2008. 17:21 #71054

Imam AVG 8
Pa nemam poima, komp mi radi solidno (osim browsera). Svi programi rade bez problema, CAD, MAX, comander, Photoshop ... Znaci cenis ga da AVG nije ocistio komp i da je to problem
JOLE

:: 1. Proveri sta sve pokrece pri dizanju sistema, pa obrisi sve sto ti ne treb
:: 2. Instaliraj Ad Aware, update definicija, potom full sca
::
:: 3. Koji antivirus imas
:: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
BataCele Da, tako cenim 17.09.2008. 17:29 #71056

1. Proveri sta sve pokrece pri dizanju sistema, pa obrisi sve sto ti ne treba
2. Instaliraj Ad Aware, update definicija, potom full scan
.
.
3. Instaliraj SpyBot Search & Destroy, update, potom scan
4. Deinstaliraj AVG, instaliraj Avast Home i pusti da odskenira sve tokom dizanja sistema (prihvati kada te to pita prilikom instalacije Avast-a)

Svi programi su besplatni. Ima i boljih AV programa, ali se placaju ili cr.ck-uju.

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=11118&forid=22&katid=6

djboki Probaj repair 17.09.2008. 18:25 #71063

broj poruka: 96
Probaj smo repar XP-a bez formata,ali prvo deinstaliraj sve browsere,meni je to pomoglo

gile23 ... 17.09.2008. 18:30 #71064

Mozda si instalirao neki program koji ti smeta tim browserima, nemam pojma, a bataljivanje virusa odlicno ti je rekao BataCele. Cele Avira sam imao na kompu, kroz njega su mi prolazili virusi ko noz kroz sir, znaci skoro kao da ga nisam imao,...

Pozdrav!!!

MaliAbner Re: Da, tako cenim 17.09.2008. 18:33 #71065

Ne kuni se u AdAware, SpyBot SD skine zlob a blentavi AdAware ga vrati, gamadi se nisam oslobodio dok nisam deinstalirao pomenuti program.

Obavezno probati i SUPERAntispyware u kombinaciji sa SB S&D i jos nekim antivirusom koji uzgred nema pojma ako je u pitanju malware.

:: 1. Proveri sta sve pokrece pri dizanju sistema, pa obrisi sve sto ti ne treb
:: 2. Instaliraj Ad Aware, update definicija, potom full sca
:: 3. Instaliraj SpyBot Search & Destroy, update, potom sca
:: 4. Deinstaliraj AVG, instaliraj Avast Home i pusti da odskenira sve tokom dizanja sistema (prihvati kada te to pita prilikom instalacije Avast-a
:: Svi programi su besplatni. Ima i boljih AV programa, ali se placaju ili cr.ck-uju
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=11118&forid=22&katid=
BataCele ... 17.09.2008. 20:55 #71099

Znas kako, Gile... Ja instaliram AV program (Norton, Avast, Avira, AVG, KAV...) na jedan komp (kuca, laptop, posao, rodjaci, prijatelji...), pa ga pratim 6 meseci ili vise. Nijanse su u pitanju, mada, ima dosta razlicitih nijansi.

Najvise mi se svidela Avira, s tim sto moramo biti svesni da nijedan AV nece zadrzati sve virusi i drugu gamad. Zbog toga treba redovno (mesecno) skenirati ceo sistem `on demand` sa AV, pa jos sa `antimalware`.

Ne kunem se Ad Aware, vec mi je pomogao u nekoliko navrata (evo bas jutros na poslu). Sa razlogom sam predlozio sken sa Ad Aware, pa potom i sa SB S&D.

MaliAbner Re: ... 17.09.2008. 23:16 #71117

Od 2004 sam koristio skoro iskljucivo Nod+AdAware+aktivni AdWatch, u mom slucaju ovaj drugi pardon treci je pravio problem, SB S&D skine kljuc iz registri baze a onda AdWatch vrati taj isti kljuc iz samo njemu znanog razloga.

Nisam rekao da je program los samo se drzi nekih pravila koja ponekad treba zaobici al on to tvrdoglavo odbija da prihvati.

:: Znas kako, Gile... Ja instaliram AV program (Norton, Avast, Avira, AVG, KAV...) na jedan komp (kuca, laptop, posao, rodjaci, prijatelji...), pa ga pratim 6 meseci ili vise. Nijanse su u pitanju, mada, ima dosta razlicitih nijansi
:: Najvise mi se svidela Avira, s tim sto moramo biti svesni da nijedan AV nece zadrzati sve virusi i drugu gamad. Zbog toga treba redovno (mesecno) skenirati ceo sistem `on demand` sa AV, pa jos sa `antimalware`
:: Ne kunem se Ad Aware, vec mi je pomogao u nekoliko navrata (evo bas jutros na poslu). Sa razlogom sam predlozio sken sa Ad Aware, pa potom i sa SB S&D
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs