Kao sto naslov kaze , kada upalim uTorrent net se toliko uspori da je to strasno ! uTorrent kada skida ide ok brzinom i on kao on ok funkcionise ali zato net radi katastrofalno , treba po pola minuta da otvori bilo koju stranicu ! Cak i kada nema downloada a upload je samo 1 stavka od 5-10 KB/s opet tragedija ! kada ga ugasim net radi ok ! Flat 1024/128 SBB ! Ako neko ima resenje ili bilo koji predlog bio bih mu zahvalan !
Pa i meni je isto kad koristim utorrent ili bilo koji drugi, jer oni otvaraju veliki broj konekcija prema internetu, meni se cak nekad i desi da kaye konekcija prema serveru resetovana jer nema odgovora od servera, odnosno nije stigao u određenom vremenskom roku. ja sam napravio batch file koji mi resetuje veyu, i tek kad to pokrenem 3-4 puta posle gasenja utorrenta pocne da otvara stranice...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647010. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.