Mesecima koristim Universal Share Downloader za skidanje raznih stvari sa neta (filmovi,igrice...).Sve je bilo OK do pre nekoliko dana. Skida normalno i sa normalnom brzinom, ali svi fajlovi koji se skinu su u DUSD formatu. Sta god da sam skinuo, sve mi je u tom formatu, dok mi je ranije svaki fajl, recimo od nekog filma, sedam linkova, sedam fajlova i svi su bili rarovani i nisam imao problema da ih otvorim ali sada ne znam kako da otvorim ove DUSD fajlove. znaci sedam linkova, sedam fajlova(film) i nijedan nije rarovan vec je u DUSD formatu. sta da radim, kako da ih otvorim. hvala
Bitno je da ga azuriras redovno. Takodje problem moze biti korumpirana konkecijca/link ka mrezi, bad RAM ili HD. Njih ne otvaras oni se sami reimenuju u odgovarajucu prvorodjenu extenziju. Isto radi i FlashGet sa jc!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.