Ako je Universal Share downloader prvo vidi da li ga neki antivirus ne blokira npr. NOD i drugo kad stavis neki fajl da skidas obavezno proveri da li je dobor setovano gde ce da skida najbolja varijanta je selektujes sve linkove koje si stavio pa desno dugme misa properties i namesti u neki folder na hdd nije bitno bitno je da obratis paznju na slovo jer obicno stavi da skida na I: npr. i onda nece da krene i takodje proveri direktno da li je link ispravan mada bio on to sam trebao da proveri i naravno updajtuj s vremena na vreme a ako je rapget on nepravi bas puno problema ali sa ovim mozes da skidas odakle god hoces. Ako se radi o rapidshareovom downloaderu onda neznam zao mi je. Moras malo cackati ali ja opet mislim da moze da bude neki antivirus koji blokira a ume da zeza ako si instalirao verziju xp sa vec ugradjenim sp3.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.