Ovako, koristim sbb a oni daju staticku ip adresu, pa me zanima da li postoji nacin da se ip adresa promeni a bez da trazim to od sbb, da li postoji program koji bi to mogao da odshljaka i kako? Pomagajte ljudi muchim se vec nedelju dana da provalim ali slaba vajda...
Ako koristis mreznu kartu, prestani da je koristis i predji na USB promenice ti se IP adresa pa onda predji posle 24h ponovo na mreznu kartu i ponovo ces dobiti novu IP adresu. :) I tako sve u krug!!! .)
To sa menjanjem prikljuchka izmedju usb i mrezne kartice je ok ali sam se nadao reshenju koje podrazumeva menjanje ip adrese dvoklikom na ikonicu, u medjuvremenu sam saznao da sbb u stvari daje dinamichku ip adresu ali da bi doshlo do njene promene modem mora biti iskljuchen 24h, to verovatno ima neke veze i sa prethodnim predlogom za promenu izmedju mrezne karte i usb prikljuchka.
Pogledao sam taj klip pre par dana, u pitanju je program za koji je dostupna free verzija koja traje svega 3 dana i dozvoljava promenu ip adrese samo 1 put (u probnoj verziji) e sad problem je u tome shto je princip rada tog programa da koristi proxy server koji shalje lazni ip serveru kojem pokushavash da pristupish, a vecina ozbiljnih servera i foruma a pretpostavljam i rapid share imaju zashtitu od proxy servera tako da slaba vajda, jedidno chemu ovo moze biti korisno je menjanje ip adrese zaa messingeru, facebook, myspace i sl...
izgleda da smo sa ogranichenim brojem provajdera prosto osakaceni za prostu i u drugim zemljama lako dostupnu uslugu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.