Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Rapidshare free iliti dzabe
STRANA 1 OD 1
Zmajko Rapidshare free iliti dzabe 04.09.2008. 19:35 T11809

status: user
broj poruka: 1228
BrianM je u jednoj temi napisao, a ja ga poslusao i instalirao Universal Share Downloader. Nakon instalacije program je pokrenuo prozor za apdejtovanje... Mislim da se dugme zove `download and install`. Zavrsio update, ubacio linkove i gle cuda - sve je odmah radilo. Znaci nista nisam podesavao. ADSL kod Sezama, usb prikljucak.

Cryptload za sad uopste ne koristim. Nadam se da je ovo nekom pomoglo.

Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 04.09.2008. 19:57 #69291

broj poruka: 1454
Kako funkcioniše ubacivanje linkova, ima li problema sa time?
Koje servere sve može da koristi?
Meni za sada Cryptload radi odlično, osim pomenutih problema sa brzinom, koja me izluđuje.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

-ShonE- Re: Re... 04.09.2008. 20:39 #69302

broj poruka: 3529
Pominjes neke probleme sa brzinom, valjda download-a, koja te kazes izludjuje, budi malo precizniji, jer ako mislis na brzinu koja ne prelazi 50kb/s to je zato sto skidas kao free user, ne postoji nacin da kao free skidas brze, naravno ako si na to mislio!?

:: Kako funkcioniše ubacivanje linkova, ima li problema sa time?
:: Koje servere sve može da koristi
:: Meni za sada Cryptload radi odlično, osim pomenutih problema sa brzinom, koja me izluđuje
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: I Don`t Know What That Means
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 04.09.2008. 21:40 #69315

Prelazi meni brzina 50, sinoć sam veći deo vremena skidao mojom (155 - 160 kb) brzinom, ali danas, skoro ceo dan jedva da prelazi 25. To je ono što me nervira do maksimuma. Ima momente kada ne prelazi 5 kb i to traje po nekoliko minuta!?!? Kao dial-up da imam, užaš!
Nekad stane iz čišta mira i neće da skida uopšte, zakuca na 0 kb i ne mrda. I onda, ako sam stigao do 88% fajla, moram da pauziram sve pa ispočetka da skidam ponovo. Čak i uz ograničenje Rapida na 50, (koje nisam skoro iskusio), meni brzina ne stiže ni do 30 kb.

Saske ... 04.09.2008. 21:43 #69317

broj poruka: 1117
mislim da nije to do crypt load-a nego do rapida...nesto se opasno baguje i meni ovih dana...isto ti tripovi da nece da predje 20kB pa staje pa nece da krene...

Overclocking is the way of life!!!

-ShonE- I meni isto! 04.09.2008. 22:45 #69322

broj poruka: 3529
I meni se isto desava poslednjih dana, e sad, kuci imam wireles i telekomov adsl, a na poslu eunetov adsl, mogu vam reci da kada mi se kuci recimo tako baguje na telekomovom adsl-u, u isto vreme na poslu skida vrhunski, tako da se da zakljuciti da mi provajder pravi probleme!!!
zandarm Re... 04.09.2008. 23:49 #69332

A ja sam kod Sezama... Mozda su u dosluhu.

gabyhege malo informacije 04.09.2008. 23:54 #69334

broj poruka: 188
da vam bude malo jasnije

Top Speed: RapidShare Upgrade completed

September 02, 2008
This week we have completed the infrastructure upgrade with the result, that premium users can now enjoy full speed again. Also, we are able to allocate bandwith to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.

Thus, we have raised the daily premium download traffic from 5 gigabyte to 10 gigabyte. Please keep in mind that it is still necessary to limit the maximum download speed for free users to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading. To compensate for that, we already eliminated the waiting period before starting a succeeding download.

We wish you a pleasant time using rapidshare.com and apologize for any inconvenience you might have experienced during the transition period.

Znaci bilo ovih dana nekih prekida, pa sve je gore objasnjeno.
pozz

zandarm Re... 05.09.2008. 00:02 #69335

Oće da izvuku čoveku pare pa to ti je... Lepše bi bilo da ukinu free download, pa da znamo na čemu smo.

MACHINE Program USD 05.09.2008. 10:08 #69354

broj poruka: 5704
je odlican jer je lako upotrebljiv, funkcionise za razlicite servere za pohranu podaka, brz je i lako se nadogradjuje u mislsu jezgra i plugin-ova :)

- A N G E L -

BrianM 05.09.2008. 10:56 #69357

broj poruka: 178
I told you, I told you, I told you, ...
Na moju srecu, do njega sam dosao pre Cryptload-a i ostalih, pa se nisam za one druge zakacio, a ovaj mi je na prvu loptu delovao vrlo jednostavno i tako je i ostalo. Kasnije sam ga uporedjivao i sa Cryptload-om, sa (E)lephant-om, JDownloader-om, ali jednostavno USD je mnogo laksi i pregledniji. Ima podrsku za stvarno veliki broj servera, ali nazalost na svima se ne radi toliko redovno koliko na glavnima Rapidshare-u, Megaupload-u i cesto se dugo ceka na update, ukoliko taj neki manje poznat server promeni skriptu. Da, skida i sa youtube-a k`o blesav, ako je to nekom potrebno. Samo ga na`ranis linkovima.
Pozdrav narode!
gile23 ... 05.09.2008. 11:49 #69359

broj poruka: 9121
Ogranicenje za free je 500kb/s, to sto gabyhege nesto se radi pa je sporije!!!

Pozdrav!

banep RE 05.09.2008. 13:13 #69361

broj poruka: 537
Do pre dva dana sam imao premium acount i samo sam probao cryptload u jednom trenutku. Pre dva dana sam instalirao JDownloader i automatski je krenuo u skidanje i tako evo i sad dok ovo pisem. Ali i juce i prekjuce negde izmedju 18h i 21h brzina padne na oko 25kb/s i posle tog perioda se vrati na 56kb/s sa koliko stalno skida. Ne zalim se, dzabe je dzabe. A poskidao sam sacuvaj boze gigabajta ove godine. Trebace mi mesec dana da sve sredim, samo sam punio hardove...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs