Odlucim ja pre neki dan da se sa Wirelessa prebacim u legalne vode i prijavim se za ADSL prikljucak kod SezamPro-a,testiraju oni meni kutji broj,kazu sve je u redu imam mogutjnosti za ADSL,odem lepo uplatim pare i malopre me nazovu da dodjem po opremu.
E sad moj problem je sledetji,imam stari prikljucak za telefon(onaj sa 3 pina) i sad neznam sta mi je ciniti? Znaci kko da ugradim ovaj novi tel prikljucak da mogu da ADSLujem?
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber rampaGe. Dusan D.
Ha, gde ima taj nelegalni wireless, što se tiče priključka imaš u svakoj radnji koja prodaje elektro materijal priključnicu koja ima staru 3-nožnu viljušku a na sebi ima obično dve `rupe` sa standardnim RJ11 izlazima tako da možeš uključiti modem bez problema.
Postoji i adapter sa tropolne na takozvani eurodzek (sto ga tako zovu ..bem liga). Kosta oko 50 dinara. Ipak mislim da ti je bolje resenje da promenis celu uticnicu. Ne verujem da je skuplja od 100 dinara. Ne zaboravi da stavis spliter ispred svih telefona u kuci da ne bi imao problema sa pucanjem veze.
Isti slucaj je bio kod mog burazera, imas uticnicu ta 3 pina i sa ovim ISDN-om valjda se tako zove, to namontiras zovnes nekog elektricara ako ti ne znas i samo povezes i miran si, i da jos jedna stvar kad podignes slusalicu na tom telefonu pukne ti veza!!!
Da sa RJ11, evo ti slike tesko se vidi ali slicno tome izgleda, bolje da si ostao na tom wireless-u, i da ako ti se zezne kabal mozes da kupis novi ili da majstorises sa ovim klestima!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.