Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
U semu je stvar ???
STRANA 1 OD 1
MACHINE U semu je stvar ??? 04.09.2008. 09:11 T11798

status: user
broj poruka: 5704
Sinoc sam skidao nesto kao free account a jutros mi stalno izbacuje ovo za rapidshare.com:

Your IP address 82.208.237.100 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

WTF ?!@#$$^%@&*&$

a nista ni na jednoj masini se ne skida. Ima ADSL router koji ide preko D-link petoportnog switcha i imaju razlicite IPove. Megaupload radi i mogu nakon jednog skidanja da skinem i drugi fajl ali to isto ne mogu na rapidshare-u iako sam sinoc skunuo jedan fajl. Jutros mi je brojao sekunde i nakon toga javio gresku a sada ni ne broji. Ima li neko predstavu?

- A N G E L -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Verovatno jos neko koristi tvoj account 04.09.2008. 09:15 #69184

broj poruka: 7720
Pretpostavljam.
MACHINE Re: Verovatno jos neko koristi tvoj account 04.09.2008. 09:17 #69186

Kako mislis da li neko koristi moj account??? kada je u pitanju free, nisam premium! Druga masina je ugasena a nece ni na jednoj. Megaupload radi kako treba

Cak sam gasio i palio switch, router i masine ali nista...

- A N G E L -

:: Pretpostavljam.
obradmi Ok Ok ja sam mislio ides na neki account ,pa mozda vas vise koristi 04.09.2008. 09:25 #69188

broj poruka: 7720
Ali zapamtio je negde ip adresu pretpostavljam ili ima limit po protoku ne po fajlu.Ja vise idem na torente ,sa time redje .

MACHINE Re: Ok Ok ja sam mislio ides na neki account ,pa mozda vas vise koristi 04.09.2008. 09:31 #69189

Torrenti su uzas jer za ono sto meni treba ima malo leechers/seeders-a

- A N G E L -

:: Ali zapamtio je negde ip adresu pretpostavljam ili ima limit po protoku ne po fajlu.Ja vise idem na torente ,sa time redje
::
markopvict Baguje rapid. 04.09.2008. 09:37 #69190

broj poruka: 4515
Postoji bag kao neko vec skida sa tvoje adrese :) ... ne moz da bude istina kad imas javnu dinamicku koja je samo tvoja. Da je natovana pa Ajd.
Verovatno hoce malo da odjebu free usere Mater im Svapsku!

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Baguje rapid. 04.09.2008. 09:41 #69192

Pa da, imam javnu dinamicku IP, zato megaupload i radi...

nego sam primetio ALG.exe koji licei na Aplication Layer Gateway Layer (koji je inace na disabled nu servisima) ali kada ga ugasim radi sve medjutim kada ga obrisem i iz system32 i i iz prefetcha on se opet nekako vrati a nigde ga vis ene nalzima, moguce je da je virus

- A N G E L -

:: Postoji bag kao neko vec skida sa tvoje adrese :) ... ne moz da bude istina kad imas javnu dinamicku koja je samo tvoja. Da je natovana pa Ajd
:: Verovatno hoce malo da odjebu free usere Mater im Svapsku
:: ***************************************************
:: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
markopvict Alg.exe NIJE VIRUS 04.09.2008. 09:45 #69193

broj poruka: 4515
Nije sigurno i nema veze s Rapidom. Imam ga i ja na poslu :)

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Alg.exe NIJE VIRUS 04.09.2008. 09:48 #69194

ma znam, utulio sam ga jer se ponovo ukljucio win firewall shareing, svejedno ne radi a ne znam zasto

- A N G E L -

:: Nije sigurno i nema veze s Rapidom. Imam ga i ja na poslu :
:: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
banep RE 04.09.2008. 11:36 #69209

broj poruka: 537
Jesi li siguran da ne delis adresu sa nekim? To sto skidas sa megauploda nema veze sa rapidshare-om. To samo znaci da niko ko ima istu IP adresu kao ti ne skida sa megauploada. Ne znam tacno detalje ali mi je jednom drugar koji radi u telekomu objasnjavao da postoji odredjen broj Ip adresa po centrali tako da nekoliko korisnika u svakom trenutku izlazi na net sa istom adresom. Dok nisam uzeo premium acount ja sam resetovao modem da bi mi se promenila adresa i menjalo se samo 4-5 adresa. Inace juce mi je istekao premium acount i instalirao sam Jdownloader i trenutno skidam preko njega. U isto vreme mi radi ESS verzija 3.0.645 i nemam nikakvih problema. Sto ne nazoves providera i raspitas se sa koliko IP adresa raspolazu?

MACHINE Reseno 04.09.2008. 14:58 #69237

zvao sam tehnicku podrsku i to je stvar verovatnoce ali mora da radi. Acquire adrese se radi randomly i nikakva je verovatnoca cak i ako se deli da istu dobijes od njih XYZ. Problem sam resio odvajanjem kompova u mrezi sa LANa, gasenjem rutera i switcha kao i fix.tel na nekih pola sata. Tek je to resilo problem!!!

- A N G E L -

arsaD Re: U semu je stvar ??? 04.09.2008. 15:40 #69251

broj poruka: 412

:: Sinoc sam skidao nesto kao free account a jutros mi stalno izbacuje ovo za rapidshare.com
:: Your IP address 82.208.237.100 is already downloading a file. Please wait until the download is completed
:: WTF ?!@#$$^%@&*&
:: a nista ni na jednoj masini se ne skida. Ima ADSL router koji ide preko D-link petoportnog switcha i imaju razlicite IPove. Megaupload radi i mogu nakon jednog skidanja da skinem i drugi fajl ali to isto ne mogu na rapidshare-u iako sam sinoc skunuo jedan fajl. Jutros mi je brojao sekunde i nakon toga javio gresku a sada ni ne broji. Ima li neko predstavu
:: - A N G E L -

I meni se to isto desavalo dok sam skidao direktno sa sajtova. Odbrojao bi sekunde i samo izbacio istu poruku. Sad skidam kao free sa cryptload-om i vise nemam tih problema.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs