Sinoc sam skidao nesto kao free account a jutros mi stalno izbacuje ovo za rapidshare.com:
Your IP address 82.208.237.100 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
WTF ?!@#$$^%@&*&$
a nista ni na jednoj masini se ne skida. Ima ADSL router koji ide preko D-link petoportnog switcha i imaju razlicite IPove. Megaupload radi i mogu nakon jednog skidanja da skinem i drugi fajl ali to isto ne mogu na rapidshare-u iako sam sinoc skunuo jedan fajl. Jutros mi je brojao sekunde i nakon toga javio gresku a sada ni ne broji. Ima li neko predstavu?
Kako mislis da li neko koristi moj account??? kada je u pitanju free, nisam premium! Druga masina je ugasena a nece ni na jednoj. Megaupload radi kako treba
Cak sam gasio i palio switch, router i masine ali nista...
Postoji bag kao neko vec skida sa tvoje adrese :) ... ne moz da bude istina kad imas javnu dinamicku koja je samo tvoja. Da je natovana pa Ajd. Verovatno hoce malo da odjebu free usere Mater im Svapsku!
Pa da, imam javnu dinamicku IP, zato megaupload i radi...
nego sam primetio ALG.exe koji licei na Aplication Layer Gateway Layer (koji je inace na disabled nu servisima) ali kada ga ugasim radi sve medjutim kada ga obrisem i iz system32 i i iz prefetcha on se opet nekako vrati a nigde ga vis ene nalzima, moguce je da je virus
- A N G E L -
:: Postoji bag kao neko vec skida sa tvoje adrese :) ... ne moz da bude istina kad imas javnu dinamicku koja je samo tvoja. Da je natovana pa Ajd :: Verovatno hoce malo da odjebu free usere Mater im Svapsku :: :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: ::
Nije sigurno i nema veze s Rapidom. Imam ga i ja na poslu :) *************************************************** ***************************************************
~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
ma znam, utulio sam ga jer se ponovo ukljucio win firewall shareing, svejedno ne radi a ne znam zasto
- A N G E L -
:: Nije sigurno i nema veze s Rapidom. Imam ga i ja na poslu : :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: ::
Jesi li siguran da ne delis adresu sa nekim? To sto skidas sa megauploda nema veze sa rapidshare-om. To samo znaci da niko ko ima istu IP adresu kao ti ne skida sa megauploada. Ne znam tacno detalje ali mi je jednom drugar koji radi u telekomu objasnjavao da postoji odredjen broj Ip adresa po centrali tako da nekoliko korisnika u svakom trenutku izlazi na net sa istom adresom. Dok nisam uzeo premium acount ja sam resetovao modem da bi mi se promenila adresa i menjalo se samo 4-5 adresa. Inace juce mi je istekao premium acount i instalirao sam Jdownloader i trenutno skidam preko njega. U isto vreme mi radi ESS verzija 3.0.645 i nemam nikakvih problema. Sto ne nazoves providera i raspitas se sa koliko IP adresa raspolazu?
zvao sam tehnicku podrsku i to je stvar verovatnoce ali mora da radi. Acquire adrese se radi randomly i nikakva je verovatnoca cak i ako se deli da istu dobijes od njih XYZ. Problem sam resio odvajanjem kompova u mrezi sa LANa, gasenjem rutera i switcha kao i fix.tel na nekih pola sata. Tek je to resilo problem!!!
:: Sinoc sam skidao nesto kao free account a jutros mi stalno izbacuje ovo za rapidshare.com :: :: Your IP address 82.208.237.100 is already downloading a file. Please wait until the download is completed :: :: WTF ?!@#$$^%@&*& :: :: a nista ni na jednoj masini se ne skida. Ima ADSL router koji ide preko D-link petoportnog switcha i imaju razlicite IPove. Megaupload radi i mogu nakon jednog skidanja da skinem i drugi fajl ali to isto ne mogu na rapidshare-u iako sam sinoc skunuo jedan fajl. Jutros mi je brojao sekunde i nakon toga javio gresku a sada ni ne broji. Ima li neko predstavu :: :: :: :: :: - A N G E L -
I meni se to isto desavalo dok sam skidao direktno sa sajtova. Odbrojao bi sekunde i samo izbacio istu poruku. Sad skidam kao free sa cryptload-om i vise nemam tih problema.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.