Kako ograniciti brzinu uploada u flashget, download moze ali ne i upload pa ne mogu posle surfati. treba mi za torente. preko flashgeta sam uspeo sto sta da skinem ali preko utorenta nista! imam verziju 1.8 i ako negde nema magnet link ne mogu tu adresu kopirati kao u flashget jer da gresku. na add mi dje open file ali sa diska a ne sa neta. moze i flashget samo kako namestiti da posle mogu i da surfam
Prvo skini najnoviju verziju flashget-a a to je 1.9.2.1028, i ides jednostavno Tools/Options/BT (za torente) tu ogranici koliko hoces i eMule ako hoces nadam se da je to to sto si ti mislio!!!
:: Prvo skini najnoviju verziju flashget-a a to je 1.9.2.1028, i ides jednostavno Tools/Options/BT (za torente) tu ogranici koliko hoces i eMule ako hoces nadam se da je to to sto si ti mislio!! :: :: Pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.