Da li postoji mogucnost da na osnovu necije IP adrese npr. SBB-a, oblika 87.116.xxx.xxx odnosno 89.216.xxx.xxx saznam ko je vlasnik accounta, tj. njegovu adresu i broj telefona, bez da moram da imam ``vezu`` kod samog provajdera? Unapred hvala na odgovorima,
Ali, ako te neko uznemirava mozes da kontaktiras svog provajdera i da im objasnis u cemu je problem, oni ce pratiti tvoju konekciju i cekati `sumnjive radnje` i kada se opet ponovi neki napad/abuse zvanicno ce traziti podetke korisnika koji je imao odgovarajucu IP adresu u odgovarajuce vreme i prema njemu ce biti pokrenut postupak ukidanja naloga/opomene blablabla a ni tad neces moci da saznas konkretno ime/prezime/adresu... druga varijanta je da prijavis policiji (da da, nemoj da se smejes :) )pa da oni to preuzmu (jer provajdera bas boli ...uvo sto tebe neko dzara, nece ni prstom mrdnuti kao i uvek). A treca i najbolja solucija je `potezanje veze` u provajderu a za ostatak - ne bi da pomisli neko da navodim ljude na nasilnistvo .) :)
pa zar mislish da bih se ovde raspitivao da spremam neko nasilje? zar mislish da ovaj forum ne chita policija i tako to .) nebitno, chisto me zanima, da li nekome sa kim ne mozhe da se normalno razgovara tj. da li mogu da dobijem njegov broj fixnog telefona jelte, pa ga upozorim da me vishe ne banuje bez razloga... al nema veze, ja se ne ljutim :)
:: Ali, ako te neko uznemirava mozes da kontaktiras svog provajdera i da im objasnis u cemu je problem, oni ce pratiti tvoju konekciju i cekati `sumnjive radnje` i kada se opet ponovi neki napad/abuse zvanicno ce traziti podetke korisnika koji je imao odgovarajucu IP adresu u odgovarajuce vreme i prema njemu ce biti pokrenut postupak ukidanja naloga/opomene blablabla a ni tad neces moci da saznas konkretno ime/prezime/adresu... druga varijanta je da prijavis policiji (da da, nemoj da se smejes :) )pa da oni to preuzmu (jer provajdera bas boli ...uvo sto tebe neko dzara, nece ni prstom mrdnuti kao i uvek). A treca i najbolja solucija je `potezanje veze` u provajderu a za ostatak - ne bi da pomisli neko da navodim ljude na nasilnistvo .) :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.