Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
POMOĆ!
STRANA 1 OD 1
dbqp POMOĆ! 21.08.2008. 15:02 T11555

status: user
broj poruka: 1368
Nakon što sam kliknu na to prokleto dugme...
http://img185.imageshack.us/img185/6344/utorrentbt5.png
čekao sam 5-6 minuta da se taj đavolji mehanizam aktivira, a od tada svaki put kada se kačim na internet (ADSL, dial-up) kad se uspostavi konekcija sistem zabode i tako stoji 5-6 minuta i odjednom se otkoči i sve krene da radi normalno. Čistio sam registry bazu TuneUp toolsom, reinstalirao drajvere za adsl modem, ... ali džabe nerviranje ne prestaje...
ŠTA SAM TO URADIO?
:(
POMOZITE MOLIM VAS!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 21.08.2008. 15:07 #67275

broj poruka: 9121
A jel mozes da ga reinstaliras, mislim na utorent, i ako to ne resi problem predji na FlashGet!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dbqp Re: ... 21.08.2008. 16:18 #67291

Čoveče božji meni zabada ceo sistem a ti se sa mnom sprdaš! Ovaj forum je postao totalno sranje! Odoh da reinstaliram windows a vi ste terajte kud znate i umete!!!

:: A jel mozes da ga reinstaliras, mislim na utorent, i ako to ne resi problem predji na FlashGet!!
::
:: Pozdrav
Equinoxe Re: ... 21.08.2008. 16:29 #67293

broj poruka: 12057

Kad god čujem da je neko peglao registry sa ultraturbo cleanerom, ne mora više ništa da mi kaže. I oteraj tog Kasperskog u uninstall proceduru. Vidi da ti nisu upisane neke IP adrese u VP6 protokol i jednostavno ih obriši vrati na auto. Nemoj da reinstaliraš drajvere nego ih prvo skroz skini pa od nule.

A i lagano sam tim teranjem svih nas, nismo ti mi ništa krivi.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

dbqp bax2003 legendo bio si blizu ali ipak sam reshio problem ON MY OWN... 21.08.2008. 17:08 #67311

elem taj usrani Teredo IpV6 (oprosti admine i svi ljubitelji tj. ne-ljubitelji psovki) nek se TERA REDOM U PICKU MATERINU SA SVE IPV6 standardom i glupostima od kojih vam komp zabada iz chista mira, jebem ti prokleti mikrotorrent i posrane programere kad ne mogu da upozore obichne smrtnike (NPR MENE) da se ne igram sa posranim dugmitjima (koji na oko ne deluju shetno) i tako to, ... elem ako iko ikad bude imao frku sa ovim (neki siroma` isto ko ja, nesretnik zalutali zheljan kliktanja po kojechemu) i instalira ovaj Teredo (integrisan u uTorrent) evo jednog linka koji problem seche u korenu i sve vratja na staro:
http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=39328
dakle potrebno je samo jednu od te dve komande ukucati tj copy-pasteovati u Run i klepiti jedan sochni enter (al paziti da se ne slomi tastatura) i restartovati mashinu i sve je kako je i bilo...
P.S.
SA KOMPOVIMA NEMA ZAJEBANCIJE .)
Equinoxe Re: ... 21.08.2008. 17:15 #67315

broj poruka: 12057

Toliko toga ne znamo vezano za komp. tehnologiju, i ponekad moramo na grešakama da učimo. Pogrešiš, napraviš njesra, i onda bunarenje po netu or somewhere i počinje da ti bude jasno polako.....učiš. Nekad je proces mučan, a nekad te jednostavno ukenja što kažu, mada je i tada dobro videti šta te to usralo. Polako majstore, samo grizi....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs