RapGet je bio odlichan, ali sada ne radi sa premium account. Neke od ostalih sam probao ali ne mogu da podesim. Koji download manager preporuchujete, a da je lak za podeshavanje, za skidanje sa rapidshare sa premium account?
:: RapGet je bio odlichan, ali sada ne radi sa premium account. Neke od ostalih sam probao ali ne mogu da podesim :: Koji download manager preporuchujete, a da je lak za podeshavanje, za skidanje sa rapidshare sa premium account ::
Ja bih ti preporucio Orbit Downloader... Ja sam ga koristio sa rapid nalogom i ubedljivo je najbolji i najjednostavniji !!! Jedino sa njim sam cak uspevao da zeznem rapid od kad je uveo zabranu da dvoje skida istovremeno !!!!
Besplatan je . A jedino sto moras da uradis je da se ulogujes na rapidshare sajt preko internet explorera zbog cookie-ja i da onda u orbitu ubacis username i password za rapid i da u options na rapid sajtu chekiras direct downloads i rokas !!!!
:: RapGet je bio odlichan, ali sada ne radi sa premium account. Neke od ostalih sam probao ali ne mogu da podesim :: Koji download manager preporuchujete, a da je lak za podeshavanje, za skidanje sa rapidshare sa premium account ::
Obriši RapGet, skini novu verziju sa sajta, instaliraj bilo gde, pokreni, podesi premium account i sve će da radi kao sat. Ja imam preko 100 linkova trenutno u njemu i radi bez problema...
Besplatan, Pravi jako malo CRC gresaka u poredjenju sa ostalim konkurentima. Jednostavan interfejs, uostalom kod svih je slican, hvatanje linkova iz clipborda (svi) itd...
A jel sljaka za free usere bilo sta osim cryptloada. Mrzi me da pokusavam jer sam napunio cryptload linkovima a hteo bih da se vrataim na fleshget koji mi nije ni instaliran pa mi lakse da priupitam?
Koliko ja znam nista, inace Crypt je bas dobar za free download, ne vidim razlog zasto bi ga menjao. Inace Crypt je dobar i za premium, ima tu i tamo po neki sitan bug ali mi se funkcionalnost njegovog clipborad-a mnogo vise svidja nego kod flashget-a.
:: A jel sljaka za free usere bilo sta osim cryptloada. Mrzi me da pokusavam jer sam napunio cryptload linkovima a hteo bih da se vrataim na fleshget koji mi nije ni instaliran pa mi lakse da priupitam :: :: ::
Ne procenjuje dobro vreme koje je potrebno za skidanje fajla sto i nije toliki problem ali me ponekad iznervira i ne mogu fajlovi da se pomeraju na listi vec samo celi paketi . I kad se zablesavi skidanje iz nekog razloga Crypt ga ne nastavlja dok g rucno ne restartujem pa mi se desi da mi komp celu noc radi za k..cevo zdravlje. Sa fleshgetom nije bilo tih problema al kolko sam vas skontao fleshget ne sljaka sa free...
bloody of course, ne mogu da kazem da je najbolji manager za download, ali meni odgovara i vec sam na forumu objasnio kako ga najbolje setovati za rapidshare. Pa naravno da ne moze za free user-e da radi kad sam rapid ne dozvoljava to. Dok je Crypt pravljen da zaobidje security na rapid-u. Ipak, imam premium i flashget je odlican, koristim ga godinu dana i zadovoljan sam. Uz FlashGot, ALT+Click na link i automatski se startuje FG, prethodno u opcijama upisete za DL server, User i pass i samo pichite po download-u. ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
I moj glas ide za Orbit Downloader, a sto se tice free user skidanja onda svakako Universal Share Downloader http://rapidshare.com/files/120906704/Universal.Share.Downloader.v1.3.4.92.rar (po instaliranju obavezno update-ovati i moze se iskljuciti Scheduler) Meni barem je mnogo zgodniji i pregledniji od Cryptloada.
:: A jel sljaka za free usere bilo sta osim cryptloada. Mrzi me da pokusavam jer sam napunio cryptload linkovima a hteo bih da se vrataim na fleshget koji mi nije ni instaliran pa mi lakse da priupitam :: :: :: Shljaka US downloader, evo i sada mi radi. Probacu taj Orbit, samo da ga skinem.
Pojasni mi ovaj deo gde u Orbit-u ubacujem password i username, jel u preferecences-Site Manager upishem http://rapidshare.com/ kao site path, user name i password? I gde su opcije na rapidshare sajtu da chekiram direct downloads? Nisam uspeo da podesim Orbit, kada ubacim link skine ga sa sec. i fajl je 7, neshto kb. Ono sa IE i cookiem sam odradio.
:: Ja bih ti preporucio Orbit Downloader... Ja sam ga koristio sa rapid nalogom i ubedljivo je najbolji i najjednostavniji !!! :: Jedino sa njim sam cak uspevao da zeznem rapid od kad je uveo zabranu da dvoje skida istovremeno !!! :: :: Besplatan je . A jedino sto moras da uradis je da se ulogujes na rapidshare sajt preko internet explorera zbog cookie-ja i da onda u orbitu ubacis username i password za rapid i da u options na rapid sajtu chekiras direct downloads i rokas !!!!
Proradio mi je Orbit. Moze li mi neko reci kako da ubacim odjednom npr. 10 linkova u njega, da ne moram iz browsera da za svaki pokrecem download da bi Orbit povukao. Da li jednostavno mogu da prekopiram linkove u Orbit i da download ide jedan fajl za drugim?
Zato sam ti i preporucio flasget, ali svi mi imamo navike i to je to.
Prvo sam koristio IDM i on zna da bude dosadan do besvesti skida on sa rapida i kad si free ali samo jedan po jedan, no meni je nakon izvesnog vremena poceo da pravi problem jer je pravio previse fajlova sa CRC greskom. Zamisli situaciju kad skines recimo 78 fajlova a 20 komada moras ponovo jer imaju BAD CRC ERROR, to ti je da poludis.
Sa orbitom je slicna situacija ko sa IDM neko vreme je radio kako valja a onda je poceo da pravi sranje, medjutim bio mi je od koristi za skidanje sa FTP servera.
Sa Fleshget-om je situacija takva da mi se to desi u 1-2% skinutih fajlova, a kad sa nekog foruma selektujes linkove on sve njih ma koliko bilo prepozna i stavi u jednu listu za skidanje a ima i manager za rapid tako da ni sifru ne moram da ubacujem za svaki fajl posebno.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Proradio mi je Orbit. Moze li mi neko reci kako da ubacim odjednom npr. 10 linkova u njega, da ne moram iz browsera da za svaki pokrecem download da bi Orbit povukao. Da li jednostavno mogu da prekopiram linkove u Orbit i da download ide jedan fajl za drugim :: :: ::
Moze ! Imas opciju silent mode cekiras opciju za ubacivanje linkova levim klikom i onda u browseru obelezis i samo prevuces linkove u orbit.
POZZ!
:: Proradio mi je Orbit. Moze li mi neko reci kako da ubacim odjednom npr. 10 linkova u njega, da ne moram iz browsera da za svaki pokrecem download da bi Orbit povukao. Da li jednostavno mogu da prekopiram linkove u Orbit i da download ide jedan fajl za drugim :: :: ::
Ja sad koristim OPERU 9.52,kad te bude pitala Opera za sifru slobodno ubaci sve sifre naprimer za Rapidshare,za PCberzu i za sve ostale koji traze sifru.Opera 9.52 samo ona radi sa siframa a ne i starije.Opera samo jednom pita za sifru pa pazi kad te bude pitala da odmah ubacis.Koristim i IDM.Sa IDM skidam programe sa rapidshare i sa svih ostalih sajtova.Sad kako to sve funkionise:preko Opere pretrazivam sve WEB sajtove sta nadjem i hoca da skinem,ako je to za rapidshare samo kliknem na link sa levim misem i sacekam sekunku dve pojavi se IDM i pita dali odma da skine ili kasnije. Ako nesto skidam onda stavim KASNIJE DA SKINE. NEKAD MORAM DA kopiram link sa COPU PASTE i dalje opet pruzima IDM.Mozes sa naredjas hiljade linkova on ce sve skinuti i ugasiti racunar.U IDM idi u opcije PLANER, PRITISNI FILES IN THE QUEUE PODESI DA SKIDA 1 FAJL ONDA PRITISNI, POCNI SAD,PRIMENI,ZATVORI. TO BI BILO TO.
Koristim ga vise od pola godine i nemam nikakvih problema sa njim. Sto se tice opere nema potrebe da cuvas sifru u wandu jer rapidshare radi preko cookija,tj.kad unes jednom sifru nema potrebe da unosis ponovo dok ne obrises cookije ili se izlogujes sa rapida. Moj ti je savet da podesis direkt download u opcijama na rapidu jer ako ti padne na pamet da skidas jeadn fajl ili vise preko browsera a ne preko download managera samo uneses link i lupis enter i on izbaci opciju open/save, znaci ne moras da klikces 3-4 puta dok ne krene download.
Da . Sto se tice podesavanja username i password si tacno rekao a na rapidshare site-u imas u premium user login pa kad kliknes na onaj plus sa leve strane otvori ti sve opcije za rapid zatim u options imas podopciju ( za chek-iranje ) direct downloads....Chek-iras to i zavrsio si !
:: Pojasni mi ovaj deo gde u Orbit-u ubacujem password i username, jel u preferecences-Site Manager upishem http://rapidshare.com/ kao site path, user name i password :: I gde su opcije na rapidshare sajtu da chekiram direct downloads :: Nisam uspeo da podesim Orbit, kada ubacim link skine ga sa sec. i fajl je 7, neshto kb :: Ono sa IE i cookiem sam odradio :: :: :: :: Ja bih ti preporucio Orbit Downloader... Ja sam ga koristio sa rapid nalogom i ubedljivo je najbolji i najjednostavniji !!! :: :: Jedino sa njim sam cak uspevao da zeznem rapid od kad je uveo zabranu da dvoje skida istovremeno !!! :: :: :: :: Besplatan je . A jedino sto moras da uradis je da se ulogujes na rapidshare sajt preko internet explorera zbog cookie-ja i da onda u orbitu ubacis username i password za rapid i da u options na rapid sajtu chekiras direct downloads i rokas !!!!
Ako sam se dva dana da pronadjem odgovarajuci download manager za rapidshare gde bih mogao iskoristiti premium account. Izbor je pao, i to je Flashget. Bolji je i od Orbit-a i od IDM-a. Ali cu se opet vratiti na RapGet za koji smatram da je najbolji, chim reshe problem koji postoji od kako je rapidshare promenio politiku za free korisnike. Za free korisnike mislim da je najbolji USD. Hvala svima na pomoci.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.