Odavno koristim mozillu firefox, vise od godinu dana, i sada razmisljam da reinstaliram sistem, posto sam uglavnom zamenio sve osim ploce (cpu, memoriju, graficku i dodao jos jedan hard) i malo mi sporije radi (subjektivan osecaj) jer kad vidim kod mojih drugara kako im sporo komp radi, moj `leti`, ali avaj, NE ZNAM gde da nadjem za mozillu da kopiram sve iz bookmarks, kod explorera sam sve lepo kopirao iz favorites i posle reinstalacije sve nazad kopirao u isti folder i to je pre radilo, ali posto smo objavili rat windowsu poceli smo da koristimo alternativne programe, koji lepo rade ali znaju malo da zakomplikuju (kao u mom slucaju) sada imam problem. Ako neko zna, unapred hvala za pomoc, ja sam se vrtio po opcijama 20-tak minuta i izgubio sam zivce, pa bolje pitati nego lutati i skitati. Pozdrav svima na forumu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.