Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Rapidshare opet kenja!!!
STRANA 1 OD 1
banep Rapidshare opet kenja!!! 07.08.2008. 06:49 T11319

status: user
broj poruka: 537
Stvarno su poceli da smaraju. Pri otvaranju novog naloga se vise ne dobija 8000 poena kao do sada nego isti broj kao kad se produzuje nalog. Napravio ja kalkulaciju otvorim novi nalog 8000 poena i dva puta produzim po mesec dana 1000+1000, i za placena tri meseca (27e) dobijem cetvrti gratis. Stigne meni mail od infopanoa (pise dobili ste 8000 poena) sve super. Ulogujem se na svoj acount kad ono budza...samo 1000 poena. Kakvi gayevi...U pravu je MaliAbner...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Ma bubaSVABE mamicu im njinu... 07.08.2008. 09:36 #65279

broj poruka: 7769
CryptLOAD pa nek se teraju u majcinu, pogotovu sto moze da radi i sa jos nekoliko down servisa.
Otkrio sam da Netload.in radi punim kapacitetom bez obzira da li si free ili premium korisnik, znaci kod mene sa criptom skida 110 kb/s sto je za mene bilo otkrovenje.

Za rapid sam skoro siguran da treba uraditi sledece uploadujes 50 fajlova od po 3-4mb ko streber (kolektor) a onda ubacis linkove u down manager i cript za cas ima da nabacis 2000 poena za dodatni mesec. I tako uvek uplacujes samo po 1 mesec a za mesec dana ima da nakucas dovoljno poena pogotovu ako imas i nekog drugara koji moze da ti pomogne u sakupljanju poena jer je skidanje jednog tako malog fajla minut dva te svako moze da skine 20-tak fajlova dnevno i da ti 20 ili vise poena.
Jedino sto moras naci mesto sa dobrim uploadom da postovanje fajlova ne bi trajalo do beskonacnosti.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Ognjeni ... 07.08.2008. 11:56 #65287

broj poruka: 4518
Imam i ja rapidshare account i istice mi za koji dan i nije mi jasno zasto bi iko sad placao rapid ?? Imam 1 mb vezu , pa sta sto ce ici sporije, (oko 50-60 kb) ionako napunim hdd za par dana skidanja...a da placas sad 750 din ...mislim da se vise ne isplati .

Ajd uzdravlje :)

diavolonbg sss 07.08.2008. 12:00 #65288

broj poruka: 316

Za Malog Abnera: Jel imas neki sajt na kome nalazis te linkove koji vode ka netload-u??? Znam ja da je on super,ali gde da nadjem postove sa linkovima za njega???
MaliAbner Re: sss 07.08.2008. 12:43 #65291

Vidi ovako dosta linkova doduse uglavnom filmovi i po koja igra imas na warez-bb, ali ja uglavnom trazim linkove na irfree.com buduci da ti linkovi kasnije budu ponovljeni na warez-bb.
A mozes jednostavno da googlas posto linkova za netload ima na raznim blogovima.

::
:: Za Malog Abnera: Jel imas neki sajt na kome nalazis te linkove koji vode ka netload-u??? Znam ja da je on super,ali gde da nadjem postove sa linkovima za njega???
markopvict Jebeni limit **icu im Svapsku! 07.08.2008. 13:58 #65298

broj poruka: 4515
Sta je 5gb dnevno kad ga proguta ovo dole.

http://www.fotorola.com/uploads/7e140325f7.jpg

PLANET rauter :)

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Jebeni limit **icu im Svapsku! 07.08.2008. 14:37 #65303

Nisam provalio koja je firma u pitanju ali ako je Lelekom oni imaju svoju internu mrezu na koju su nakaceni svi zivi koji rade u bilo kom delu `Tomato Republike` i tu je samo nebo granica u brzini. Sto kaze komsija zemljace ovaj tvoj usb HDD od 160gb je malo za jedan dan...

:: Sta je 5gb dnevno kad ga proguta ovo dole.
:: http://www.fotorola.com/uploads/7e140325f7.jp
:: __________________________________
:: PLANET rauter :)
markopvict heheh nije Lelekom, mrzim tu gamad 07.08.2008. 14:44 #65306

broj poruka: 4515
Trenutno sam ogranicem mreznom karticom na kompu, ona je usko grlo :) mora da nadjem gigabitnu :) :)

PLANET rauter :)

-ShonE- Re 07.08.2008. 19:26 #65352

broj poruka: 3529
Uh bre ljudi, sto tako protiv rapida, ako nekome odgovara da skida na brzini od 50kb/s nek uziva sa CryptLoad-om, vec sam jednom pomenuo na forumu, koristim rapid nalog vec 2 god. i prezadovoljan sam, sada im je trenutno sigurno neko zagusenje ili problem sa serverom ili sta li vec pa su smanjili limit ali sam siguran da ce ga povecati, nema logike da ostane na ovome-odnosno da smanjuju.

Inace evo skidao sam nesto sa linkova koji su od po 200mb, i sta recimo na CryptLoad-u da pukne npr. net pri kraju fajla, kako cete da uradite `resume` i nastavite!? Nikako, aj ispocetka! .)
MaliAbner Re: Re 08.08.2008. 09:31 #65419

Nista zapocnes ponovo, ja skidam i sa Netload.in delove sa po 400mb koji puknu posle 300mb pa sta skinem ih ponovo i vozim dalje.

:: Uh bre ljudi, sto tako protiv rapida, ako nekome odgovara da skida na brzini od 50kb/s nek uziva sa CryptLoad-om, vec sam jednom pomenuo na forumu, koristim rapid nalog vec 2 god. i prezadovoljan sam, sada im je trenutno sigurno neko zagusenje ili problem sa serverom ili sta li vec pa su smanjili limit ali sam siguran da ce ga povecati, nema logike da ostane na ovome-odnosno da smanjuju
:: Inace evo skidao sam nesto sa linkova koji su od po 200mb, i sta recimo na CryptLoad-u da pukne npr. net pri kraju fajla, kako cete da uradite `resume` i nastavite!? Nikako, aj ispocetka! .)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs