Da li se i kada okvirno planira dupliranje brzine paketa za istu cenu kao sto se to dogodilo prosle godine? Na primer ako uzmem 256k za 1180 da u skorije vreme to predje na 512k za 1180. Ili ce pak doci do obaranja cena postojecih flat paketa. Zna li neko nesto o tome?
Hej nemoj da se naljutis zbog ovoga sto cu napisati...
06.08.2008. 11:26
status: user broj poruka: 7769
Ko sto rekoh u naslovu nemoj da se naljutis ali cu te nesto upitati.
Ima li nesto u tvojoj lobanji kad zelis da uzmes Adsl 256kb/s za 1180 dinara kad u startu imas Adsl 512kb/s za 100 dinara vise, a ako platis 5 meseci unapred, dobijes 1 mesec gratis pa te cena po mesecu izadje negde oko 1090 dinara. Ovo se odnosi na Verat.net a slicne pakete verovatno nude i ostali provajderi.
Po meni je ova matematika prosta da prostija ne moze biti.
I da ponovim nemoj se ljutiti za lobanju i ispunu iste...
Zar je moguce da si toliko lenj da te mrzi da pogledas na netu?! Svi ADSL provajderi su uglavnom preprodavci Telekomovog ADSL-a, sto znaci da svi imaju istu ponudu... Idi na sajt bilo kog od njih i procitaj... BTW vidim da nisi ni gledao na netu posto 256/64 paket vise ne postoji... Zamenio ga je 512/64 i sada je kod svih ADSL operatera odnos UL/DL pao na 1/8
Za vreme koje ti je trebalo da se uloguješ, smisliš, otkucaš i sačekaš odgovore, mogao si da posetiš sajtove svih provajdera u Srbiji i pogledaš cene. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja moram da ponovim pitanje koje sam postavio u temi koju je MACHINE postavio u vezi ADSL-a. Gde ste nasli informaciju za popust posle godinu dana koriscenja telekom ADSL-a? Zvao sam korisnicki servis i nemanju pojma o cemu pricam. Ako je to tacno imam jos jedno pitanje. Da li moram godinu dana biti na istom paketu da bi ostvario popust za njega ili mogu da budem na manjem pa kad prodje godinu dana predjem na veci paket uz ostvareni popust?
E jbga...Sad sam nesto gledao, PTT net i telekom su izgleda dva razlicita provajdera a popust za koji sam pitao daje PTT net i to se stvarno isplati. Evo koga zanima moze ovde da vidi http://www3.ptt.rs/usluge/index.php?id=adsl Ja sam nazalost kod telekoma...
Sve linije drzi Telekom, PTT je exkluzivni provajder i daje najbolju uslugu, kako sam saznao. Oni imaju pogodnosti i prvi su i povlasceni saradnik pre EUneta, YUBC, SCNET, Beotel, Sezampro...dakle, ubedljivo najbolji s obzirom na dobru uslugu i najmanje cene uopsteno uzevsi
svejedno za 512/64 je Verat najjeftiniji ako je to imperativ a brzine su iste i tu nema price jedino variraju u slucaju vece udaljenosti i to kod korisnika koji su dalje od centrale brzine su manje nego kod onih koji su blize.
Kalkulacija za 512/64 Verat.net 1286*5/6 = 1071.66 dinara na mesecnom nivou ako platis 5 meseci unapred.
Sve ostalo bolji je PTT.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sve linije drzi Telekom, PTT je exkluzivni provajder i daje najbolju uslugu, kako sam saznao. Oni imaju pogodnosti i prvi su i povlasceni saradnik pre EUneta, YUBC, SCNET, Beotel, Sezampro...dakle, ubedljivo najbolji s obzirom na dobru uslugu i najmanje cene uopsteno uzevs :: :: :: - A N G E L - :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.