Pozdrav !!! Da li mi moze neko objasniti kako kao free korisnik mogu da skidam sa rapidshare a da ide to automaski. Ako moze detaljno bio bi vam veoma zahvalan. Ja imam premium nalog ali ocu jednom prijatelju da kazem kako da skida a znam da postupak nije isti kao i kod premium korisnika..
http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=7507&forid=21&katid=5 Evo pogledaj. Inace nemoj na premium, oni koji su na premiumu sad imaju problema, uopste im se nije isplatilo sto su uplatili, prelistajte po forumu pa cete videti. Valjda ima neko dnevno ogranicenje...na 512 mi skine 100MB za 35 minuta
evo ko oce da se skida sa rapida neka skine ovo...sve je podeseno, eventualno treba da se ukljuci automatic update u options, to uradi jednom i nista vise...mada mislim da radi i bez ubdejta, probajte...
rapidshare za free user-e ima ogranicenje brzine od 512Kb/s sto je nekih 64KB/s sto je oko 200MB/h...ko ima konekciju ove brzine ili sporiju ne isplati mu se da uzima premium nalog...
Skidam bez problema sa USD kao free user. Jedino ogranichenje je brzina. Skida max 47-48kb/s, taman da mi ostane neshto za surf. USD verzija 1.3.5.1 + instaliran Open SSL 0.9.6
Evo sad sam kod prijatelja pa mu podesavam ovo za skidanje skinuli smo program Cryptload i u opcijama smo podesili samo gde da sacuva skinuto. Ali imamo problem nece da skida non-stop nam otkucavaju sekunde neznamo sta da podesimo ajte pomagajte.
Ako imas adsl brzi od 512 gledaj da nadjes linkove za netload.in tu Cript Load cepa punom brzinom pa ti vidi... ali sve jedno mozes kombinovati i skidanje sa dva ili tri sajta (u setovanjima mozes videti koje sve down sajtove podrzava) nije RAPID sveto govedo, mamicu im svapsku.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Evo sad sam kod prijatelja pa mu podesavam ovo za skidanje skinuli smo program Cryptload i u opcijama smo podesili samo gde da sacuva skinuto :: Ali imamo problem nece da skida non-stop nam otkucavaju sekunde neznamo sta da podesimo ajte pomagajte :: :: http://img146.imageshack.us/img146/1671/20080803181937ra5.jp :: :: ::
Podesio sam Cryptload kao sto je opisano na stranici koju je okacio vukdusan i sve sljaka za ne poverovati. Imam 512kbps ptt adsl i sagem1201 ruter i procitao sam da su mnogi imali problema sa istim, nisu dobijali nove ip adrese posle reseta konekcije. Ja ni ne primetim da mi se resetuje konekcija nakon zavrsenog downloada, samo usledi pauza od 102 sekunde i pici sleseci fajl. Jel to zbog happy houra ili tako sljaka stalno?
svi koji koriste rapidshare kao free juzeri neka iskljuce to automatsko diskonektovanje i rekonektovanje...to vise nije potrebno jer rapidshare za free juzere sada ima samo ogranicenje u brzini od 512Kb/s i izmedju dva download-a vise nije potrebno cekati 2sata, vec je pauza oko 100sekundi i nije potrebno menjati IP adresu...
Pa od skoro ja skidam sa 512 adsl 100mb za 30 min i sad se ceka nekih 80 sec. a i pre nije morao da ceka ko je imao adsl samo restertuje ruter i pici dalje!!!
Ma torenti su glupost na rapidu sve ima i super je protok.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.