Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Opet ja i Rapdishare...
STRANA 1 OD 1
MaliAbner Opet ja i Rapdishare... 30.07.2008. 09:38 T11193

status: user
broj poruka: 7769
Stvarno su jazavci, do nedavno sam bio free user a sad kao premium mogu da skidam manje nego ranije.
I onako uzgred sam ustanovio da CriptLoad radi i sa drugim sajtovima. Koji sam balvan i sad se pitam sta mi je sve ovo trebalo.

Da ne spominjem da kad u neki down manager upucam trista linkova koji prosto nestanu u trenu (samo poskida fajlove velicine 5kb) cim se ispuca kvota od 4Gb tokom jednog dana (vikendom je nesto vise), pa pre ovoga je bilo 5Gb a sad manje bubaSVABE nijedne.

Tomato Republic Of Serbia !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Opet ja i Rapdishare... 30.07.2008. 13:33 #64549

broj poruka: 18472
Ja koliko znam limit je 50 GB nevezano dal je dan ili 5 dana!!!

May the Force Be With You!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Stvarno su jazavci, do nedavno sam bio free user a sad kao premium mogu da skidam manje nego ranije
:: I onako uzgred sam ustanovio da CriptLoad radi i sa drugim sajtovima. Koji sam balvan i sad se pitam sta mi je sve ovo trebalo
::
:: Da ne spominjem da kad u neki down manager upucam trista linkova koji prosto nestanu u trenu (samo poskida fajlove velicine 5kb) cim se ispuca kvota od 4Gb tokom jednog dana (vikendom je nesto vise), pa pre ovoga je bilo 5Gb a sad manje bubaSVABE nijedne
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
Zmajko Re: Opet ja i Rapdishare... 30.07.2008. 14:27 #64554

broj poruka: 1228
Prodaj ti lepo taj nalog ili ga ostavi u slucaju da zapne Cryptload. Ja sam tako radio, a sad uopste i nemam Premium. Da im ne bih platio... Narocito sad kad se pojavio veliki broj Premium korisnika =P

Pozdrav!

:: Stvarno su jazavci, do nedavno sam bio free user a sad kao premium mogu da skidam manje nego ranije
:: I onako uzgred sam ustanovio da CriptLoad radi i sa drugim sajtovima. Koji sam balvan i sad se pitam sta mi je sve ovo trebalo
:: Da ne spominjem da kad u neki down manager upucam trista linkova koji prosto nestanu u trenu (samo poskida fajlove velicine 5kb) cim se ispuca kvota od 4Gb tokom jednog dana (vikendom je nesto vise), pa pre ovoga je bilo 5Gb a sad manje bubaSVABE nijedne
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
-ShonE- Re: Re: Opet ja i Rapdishare... 30.07.2008. 14:39 #64556

broj poruka: 3529
Limit je bio 50Gb, vise nije, bar za sada, valjda ce opet to vratiti, trenutno je 30Gb. Koristim rapidshare vec 2god. i iskreno se nadam da ce vratiti stari limit od 50gb, ovo je valjda samo trenutno dok ne srede servere i ne prosire kapacitet istih. Inace CryptLoad je odlican, ali ogranicenje brzine me nervira, pogotovo kada nesto zelim sto pre da skinem.

:: Ja koliko znam limit je 50 GB nevezano dal je dan ili 5 dana!!
:: May the Force Be With You!
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: Stvarno su jazavci, do nedavno sam bio free user a sad kao premium mogu da skidam manje nego ranije
:: :: I onako uzgred sam ustanovio da CriptLoad radi i sa drugim sajtovima. Koji sam balvan i sad se pitam sta mi je sve ovo trebalo
:: ::
:: :: Da ne spominjem da kad u neki down manager upucam trista linkova koji prosto nestanu u trenu (samo poskida fajlove velicine 5kb) cim se ispuca kvota od 4Gb tokom jednog dana (vikendom je nesto vise), pa pre ovoga je bilo 5Gb a sad manje bubaSVABE nijedne
:: ::
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Re: Opet ja i Rapdishare... 30.07.2008. 15:03 #64562

broj poruka: 7769
Pa u Criptu i jeste fora nadjes samo linkove koji su medjusobno kompatibilni i nema limita u brzini zato sto jedan fajl skidas sa rapida drugi sa MU a treci sa NL.

@Nebeski
Gde ti se nalazi taj OC House?

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Limit je bio 50Gb, vise nije, bar za sada, valjda ce opet to vratiti, trenutno je 30Gb. Koristim rapidshare vec 2god. i iskreno se nadam da ce vratiti stari limit od 50gb, ovo je valjda samo trenutno dok ne srede servere i ne prosire kapacitet istih. Inace CryptLoad je odlican, ali ogranicenje brzine me nervira, pogotovo kada nesto zelim sto pre da skinem
OCz re 30.07.2008. 16:45 #64571

broj poruka: 2900
Da ne otvaram temu pitao bi ovde na kratko..
Da li free user moze preko nekog download manager-a da stavi vise linkova kao sto moze i premium ?
Ja to nikako da izvalim, a kao premium mogu kada stavim pass i user name, ali jel moze i free user isto tako da ne moram da posle svakog dll-a opet stavljam sl. link ?

Erestun re OCz 30.07.2008. 17:23 #64574

broj poruka: 1797
ne moze.

OCz re 30.07.2008. 17:32 #64576

Bedak
mihro Cek cek, moguce je da se niste razumeli 30.07.2008. 17:44 #64577

broj poruka: 143
Ako OCz pita da li moze vise linkova odjednom da skida kao premium user, onda je tacno to da ne moze.
Ali ako je kojim slucajem mislio da li moze vise linkova da poredja u neki DL manager pa da mu to ide redom polako i da ne mora svaki cas da proverava da li je gotovo pa da tera novi - odgovor je moze. Ja to radim sa Cryptloadom i divota jedna. Jeste da sam ogranicen na 50K umesto 100K koje sam imao dok sam imao premium nalog. Al ovo je dzabe narode :) A i sasvim dovoljno brzo.
nenika RAPIDSHARE 30.07.2008. 18:40 #64581

broj poruka: 1133

Do pre mesec dana koristio sam Cryptloadom za free download sa rapidsharea.Naredjam
koliko hoces linkova i on sam skida dok nisu promenuli one mackice. Mackice je provaljivo ali one holograme nije mogo pa sam uplatio 3 meseca. Sada koristim IDM.NAREDJAM NAPRIMER 15 FILMA,IGRE I ON SKIDA DOK NESKINE. PO JEDAN FAJL SE SKIDA. A koliko je to GB Nepratim.Znam da stagodj ubacim sve skida maksimannom brzinom i nista nisam prinetio da ogranicavaju brzinu ili GB.
-ShonE- Re: re 30.07.2008. 18:56 #64583

broj poruka: 3529
Mozes!
Program se zove CryptLoad, stavis koliko god hoces fajlova kao free user samo ogranicis da se skida jedan po jedan, legnes da spavas a ujutru te sacekaju skinuti fajlovi! .)
Ogranicenja su ta sto mozes samo jedan fajl istovremeno da skidas, kao i ogranicenje brzine, 50kb/s.

Program je free, kucaj u google-u i naci ces.

@nenika: Ne skidas mnogo pa zato nisi ni primetio i nije ti bitno koliki je limit, inace je 30gb u roku od 5 dana.

:: Da ne otvaram temu pitao bi ovde na kratko.
:: Da li free user moze preko nekog download manager-a da stavi vise linkova kao sto moze i premium ?
:: Ja to nikako da izvalim, a kao premium mogu kada stavim pass i user name, ali jel moze i free user isto tako da ne moram da posle svakog dll-a opet stavljam sl. link
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika LAKSE JE UBACIVATI LINKOVE U CryptLoad NEGO U IDM 30.07.2008. 19:14 #64585

broj poruka: 1133

http://anonymz.com/?http://rapidshare.com/files/133492038/CryptLoad_1.1.4_www.softarchive.net.rar

OCz Re 30.07.2008. 21:00 #64598

E to mi je trebalo hvala!
Posto sam do sada to radio sa FlashGet-om ali sa premium akauntom a ne free...

Hvala

banep Povecan limit 31.07.2008. 07:24 #64642

broj poruka: 537
RapidShare upgrading in progress

July 30, 2008
The upgrading of the RapidShare infrastructure is in full progess. Due to the extent of the upgrade we are calculating to finish the job at the beginning of September. Thus, we have raised the daily premium download traffic from 4 gigabyte to 5 gigabyte

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs