Uopšte mi nije problem nit se nerviram što sa 1,5 MB vezom skidam 50-60 svaki dan-ceo dan. Promeniće oni strategiju još septendencilion puta...ovoga puta je bila čista navlakuša za Premium, i moj drugar se upuco u čelo kad je vido shit od 4 GB... Kao moraju da ograniče količinu i brzinu, bla bla....sve mislim. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Koliko sam ja shvatio to je samo privremeno zbog povecanog broja premium usera u zadnje dve nedelje. Rade na tome da to srede.
Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used.
Pa ne radi niko protiv svojih interesa. Ko zna koliko su još navukli ovakvih kao što si ti maliAbner. Zato ja, jeste da moram da sedim pored kompa, skidam bez problema na FREE USER. I u skorije vreme mi ne pada na pamet da budem PREMIUM USER.
Znam da je premium user mnogo bolji od free, ali nisu ni oni mutavi. Čim im se bude drastično povećao broj premium usera smišljaće nešto novo, što nama korisnicima nikako ne odgovara i tako u nedogled. E sad, drugo je što mi bez rapidshare ne možemo...
Ne bi me začudilo da u skorije vreme uvedu nove kategorije usera kao npr. Super, Mega, DeLux ili nešto slično tome koji će imati više prednosti od Premium-a, pa dok se to neizgustira, pa pređu na novo i tako u nedogled.
Ono sa +15 sekundi nisam ali sam bar uspeo da dodjem na red... . Ne bih ni probao da taj divljak sa posla nije navalio i na FileFactory, EasyShare, etc... Gori je od Ali Nane i 40 razbojnika.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: a nisi uspeo ono sa crypt loadom da namestis na poslu.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Bice to sve ok za 3-4 dana. Dosad su ispunjavali sve sto su rekli a i podrska im je ok. Verovatno su im se preopteretili serveri kad su zapadnjaci punih dzepova videli da ne mogu vise preko crytloada i njemu slicnim programima da skidaju na full speedu pa pokupovali premium naloge.
Evo, dan posle prvog posta sam se ulogovao i lepo piše da imam 10GB na raspolaganju za danas...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
Da ga bes ali za osam sati sa 1024/128 nisam mogao da skinem vise od 2.5gb (100mb za 16-17 minuta).
:: Evo, dan posle prvog posta sam se ulogovao i lepo piše da imam 10GB na raspolaganju za danas.. :: :: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. :: American Grafitti revisited :: :: ::
Postoji ona prica da neki download manageri uticu na to da se prikazuje veci protok na rapidshare-u. Znam da koristis flashget kao i ja, ali ne znam koju verziju. Moja je 1.96 i od nje je navodno ta greska ispravljena. Mozes sigurno da izguglas nesto o tome a ima i samo sajtu rapidshare. Cini mi se da sam video nesto o tome i na forumu infopano-a.
:: Nije proveri sledece :: Traffic left: 1.608.451 K :: :: Da ga bes ali za osam sati sa 1024/128 nisam mogao da skinem vise od 2.5gb (100mb za 16-17 minuta) :: :: Tomato Republic Of Serbia !!
Znaci sad kad su oni zvanicno promenili kvotu sa 10Gb na 4Gb tebi je ostalo jos 13.8Gb za skidanje, izvini ali meni se tu nesto ne gadja. Mozda gresim, mozda ne znam matematiku ali nesto se tu stvarno ne gadja.
Sve jedno pogledaj sta je banep citirao sa zvanicnog sajta (cetvrti post u temi).
:: :: Nije proveri sledece :: :: Traffic left: 1.608.451 K :: :: :: :: Da ga bes ali za osam sati sa 1024/128 nisam mogao da skinem vise od 2.5gb (100mb za 16-17 minuta) :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: Hm, lod mene, kad se ulogujem piše ovo :: :: Traffic left: 13.848.625 K :: TrafficShare left: 10.00 G :: :: Inače, preko RapGet-a mi sve ide bez ikakvih problema...
:: Znaci sad kad su oni zvanicno promenili kvotu sa 10Gb na 4Gb tebi je ostalo jos 13.8Gb za skidanje, izvini ali meni se tu nesto ne gadja :: Mozda gresim, mozda ne znam matematiku ali nesto se tu stvarno ne gadja :: :: Sve jedno pogledaj sta je banep citirao sa zvanicnog sajta (cetvrti post u temi) :: :: Tomato Republic Of Serbia !! ::
Hm, pročitao sam. Samo sam uradio copy/paste cifara sa sajta, kad sam se ulogovao. Mislim da ono TrafficShare left: 10.00 G označava dnevni protok, a da je onih 13 ono što nisam uspeo da skinem za ovih 4-5 dana. Ne kažem da nije tako kako ste napisali, samo nisam primetio nikakvu razliku kad se ulogujem na sajt...
Ma jasno cini se da su jazavci sa brzinama od 6mb shvatili da je vreme cripta i brzog skidanja proslost pa su morali da kupe vise premijuma da iskoriste vezu, samo mi nije jasno kako to da utice na protoke podataka kad su se oni besplatni sverceri prebacili na premijum. Po meni je protok ostao isti samo sto je rapid uzeo vecu kintu.
Ma sve jedno prave su bubaSVABE !!!
:: Cim budu sredili to i promenili kvotu dace obavestenje na sajtu. Do tada.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.