Da li je nekom poslo za rukom da down.. kao free user bez dugog cekanja. Znaci da ceka do 60 sekundi izmedju dva linka i ogranicenjem brzine na 500 Kb. Pokusavam vec dva dana i ne polazi mi za rukom, prevrnuo sam sve,uradio sam i neka podesavanja na CryptLoadu koja sam pronasao ovde na berzi, ali ne pomaze. Cekam i cekam i cekam .......isto kao i pre ove novine. Ako neko zna kako molim ga za pomoc. pozzzzzzz
samo updejtuj cryptload i sve radi bez problema...idi na opcije pa na main, i chekiraj autoupdejt pa ugasi i upali crypt opet i on ce onda da skine sta treba i posle sljaka...ja sam skinuo jedno 10 giga u poslednjih nedelju dana...sve sljaka extra...svaka im cast...bas su carevi...
ne treba ti nista od tih podesavanja jer vise nije potrebno to diskonektovanje i ostale gluposti...probaj prvo jel mozes manuelno da skidas sa rapida...ako to oce onda je sve u redu i samo su ti podesavanja zeznuta...u krajnjem slucaju ako hoces mogu da ti upakujem ovaj moj crypt pa da ti posaljem...
sad mi pade napamet...da ti nije ukljucen neki firewall ili nesto slicno sto bi moglo da blokira crypt... evo ti link pa probaj sa ovim, kod mene radi 100posto...i iskljuci mu autoupdate ako je slucajno ostao ukljucen i reconect stavi na disejbl...
ajdmo ispocetka...jel tebi uopste crypt krene da skida fajl pa onda izmedju dva fajla kaze da moras da cekas 2 sata ili kako...kad pocinje da skida onaj wait time je oko 2 minuta, a ne 60 sekundi...ako ovo nece nikako ti probaj sa (E)lephant-om...on mi je sasvim solidno radio i zavrsavao posao...
... Universal Share Downloader! Evo ti link: http://rapidshare.com/files/120906704/Universal.Share.Downloader.v1.3.4.92.rar pass: geodeejay Instaliraj, obavezno update-uj i mozes slobodno u podesavanjima iskljuciti Scheduler! Najbolji je program tog tipa, laksi i pregledniji od Cryptload-a, (E)lephant-a, JDownloader-a i sl.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.