Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
RapGet, ne radi vec neko vreme, meni
STRANA 1 OD 1
mkoja RapGet, ne radi vec neko vreme, meni 13.07.2008. 13:27 T10928

status: user
broj poruka: 124

rapget mi ne radi vec neko vreme. imam premium rs, linkovi koje skidam su ispravni, znachi u browseru rade, ali u rapgetu me sve vreme stavlja na cekanje.
probao sam cryptload za premium, radi, ali je jako nefunkcionalan.
elephant, nece da mi radi, jednostavno se izbaguje.

shta mi je ciniti?
sta vi predlazete?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
banep Flashget 13.07.2008. 13:48 #62434

broj poruka: 537
koristim vec duze vreme i nemam nikakvih problema.

gile23 ... 13.07.2008. 14:42 #62441

broj poruka: 9121
Flashget je odlican dugo ga koristim i nikakvih nema problema, a ima i veliki broj funkcija, besplatan je program!!!

Pozdrav!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkoja ... 13.07.2008. 17:21 #62451

broj poruka: 124

jel sa flashget mogu da dodam 7 linkova odjednom?
gile23 ... 13.07.2008. 20:42 #62461

broj poruka: 9121
Vise od dvadeset, a mislim da mozes koliko hoces!!!

Pozdrav!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
banep RE 14.07.2008. 04:55 #62531

Mozes koliko hoces fajlova da ubacis u download listu, ja ih nekad ubacujem i preko 100 kad stavljam neku seriju da se skida.

MaliAbner 78... 14.07.2008. 06:47 #62533

broj poruka: 7769
Ja sam ubacio najvise 78 fajlova od jednom.
Mozes da ih ubacis i otvaranjem nekog *.txt fajla sa linkovima.

Jedino nisam uspeo da nadjem nacin kako da sam program pepoznaje da je u pitanju rapidshare i da ne popunjavam rucno user i pass, sto je vrlo smorno ako ides fajl po fajl.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

banep Re: 78... 14.07.2008. 11:39 #62549

Ovako ja radim: Nadjem linkove za to sto hocu da skinem i iskopiram ih u wordpadu (nebitno moze i word...) i sacuvam ih da uvek imam nesto spremljeno za download. Dok mi je otvoren flashget obelezim te fajlove i samo stisnem CTRL+C i on ih automatski ubaci u listu za download. Podatke za user i pass uneses ukucas u default download properties i ne moras da ih unosis za svaki fajl posebno. Pre neki dan sam stavio da se skidaju top gear 9-ta i 10-ta sezona za drugara i cini mi se da je bilo 108 fajlova (nisam siguran za tacan broj jer sam na poslu i ne mogu da proverim, ali znam da je bilo preko 100).

:: Ja sam ubacio najvise 78 fajlova od jednom
:: Mozes da ih ubacis i otvaranjem nekog *.txt fajla sa linkovima
::
:: Jedino nisam uspeo da nadjem nacin kako da sam program pepoznaje da je u pitanju rapidshare i da ne popunjavam rucno user i pass, sto je vrlo smorno ako ides fajl po fajl
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
MaliAbner Ma superiska je on... 14.07.2008. 12:28 #62556

@banep
Ma i ja tako radim samo me nervira kad zelim neki faj pojedinacno da dodam pa moram da kucam user i pass. Do skora sam koristio IDM i on to sjajno odradjuje, preuzima kinkove odnosno user i pass direktno iz opere, ali je u podlednje vreme poceo da mi pravi mnogo crc gresaka pa je otisao u vecna lovista sto se tice mog sistema.

banep Re: Ma superiska je on... 14.07.2008. 12:41 #62559

Bas me cudi...I ja koristim operu i na primer na warez-bb nadjem linkove, obelezim ih CTRL+c i flashget ih automatski preuzme. Koristim 1.96 verziju.

:: @bane
:: Ma i ja tako radim samo me nervira kad zelim neki faj pojedinacno da dodam pa moram da kucam user i pass. Do skora sam koristio IDM i on to sjajno odradjuje, preuzima kinkove odnosno user i pass direktno iz opere, ali je u podlednje vreme poceo da mi pravi mnogo crc gresaka pa je otisao u vecna lovista sto se tice mog sistema
MaliAbner Re: Re: Ma superiska je on... 14.07.2008. 14:53 #62576

Izgleda da se mi ne razumemo, nije problem u copy paste, preuzima linkove automatski cim oznacim sta zelim i kliknem na copy i to nije problem ali me unistava ukucavanje user i pass nakon preuzimanja linkova. Kad ih ubacim 100 komada ni po jada (samo jednom ukucam user i pass), ali kad naletim na pojedinacni fajl koji bih da skinem moram ponovo samo za taj fajl da ukucam user i pass.

:: Bas me cudi...I ja koristim operu i na primer na warez-bb nadjem linkove, obelezim ih CTRL+c i flashget ih automatski preuzme. Koristim 1.96 verziju
banep Re: Re: Re: Ma superiska je on... 14.07.2008. 15:03 #62579

Ma razumemo se mi odlicno, tj. ja tebe razumem, ali ja nemam potrebe da ukucavam svaki put user name i pass. Samo uradim Ctrl+C i on izbaci prozor gde pita za dowload folder. Lupim enter i to je to. Ne znam sto tebi stalno trazi da ukucas podatke. jel ti podesen ovako?
http://www.fotorola.com/uploads/fb95e6dac0.jpg

:: Izgleda da se mi ne razumemo, nije problem u copy paste, preuzima linkove automatski cim oznacim sta zelim i kliknem na copy i to nije problem ali me unistava ukucavanje user i pass nakon preuzimanja linkova. Kad ih ubacim 100 komada ni po jada (samo jednom ukucam user i pass), ali kad naletim na pojedinacni fajl koji bih da skinem moram ponovo samo za taj fajl da ukucam user i pass
:: :: Bas me cudi...I ja koristim operu i na primer na warez-bb nadjem linkove, obelezim ih CTRL+c i flashget ih automatski preuzme. Koristim 1.96 verziju
:: ::
MaliAbner Re: Re: Re: Re: Ma superiska je on... 14.07.2008. 15:44 #62603

Jok, ali probacu po ovom tvom receptu.

:: Ma razumemo se mi odlicno, tj. ja tebe razumem, ali ja nemam potrebe da ukucavam svaki put user name i pass. Samo uradim Ctrl+C i on izbaci prozor gde pita za dowload folder. Lupim enter i to je to. Ne znam sto tebi stalno trazi da ukucas podatke. jel ti podesen ovako
:: http://www.fotorola.com/uploads/fb95e6dac0.jp
:: :: Izgleda da se mi ne razumemo, nije problem u copy paste, preuzima linkove automatski cim oznacim sta zelim i kliknem na copy i to nije problem ali me unistava ukucavanje user i pass nakon preuzimanja linkova. Kad ih ubacim 100 komada ni po jada (samo jednom ukucam user i pass), ali kad naletim na pojedinacni fajl koji bih da skinem moram ponovo samo za taj fajl da ukucam user i pass
:: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!
:: :: :: Bas me cudi...I ja koristim operu i na primer na warez-bb nadjem linkove, obelezim ih CTRL+c i flashget ih automatski preuzme. Koristim 1.96 verziju
:: :: ::
MaliAbner @banep 15.07.2008. 16:40 #62752

Hvala Bane, sve vreme sam pokusavao da namestim user i pass preko site managera ali to nije islo kako sam ja zamislio.

banep Nema na cemu 15.07.2008. 20:38 #62771

i drugi put.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs