Dobio sam adsl pre par dana, pa me interesuje da li se premium acount moze koristiti sa dinamickom ip adresom? Proverio sam i danas mi je drugacija ip adresa nego juce pa da nekupujem premium acount ako nece raditi???
Radice ti provereno, koji ti je paket adsl-a? Ja premium nisam platio vec 3 meseca ima fora sa CryptLoad sa cekanjem od 60sec izmedju skidanja 1 faila ne vidim vise ama bas nikakvu razlik od premium. Meni je adsl 512/64 kbit/s. Google pa probaj.
Uzeo sam 1024/128kb/s a videcu to kad mi istekne premium bas sam malo pre uplatio acount, postoji i mogucnost menjanja ip adrese pa uvek ides na free rapid i skidas koliko oces fajlova...
:: Radice ti provereno, koji ti je paket adsl-a? Ja premium nisam platio vec 3 meseca ima fora sa CryptLoad sa cekanjem od 60sec izmedju skidanja 1 faila ne vidim vise ama bas nikakvu razlik od premium. Meni je adsl 512/64 kbit/s. Google pa probaj :: :: :: ::
Nije to fora, to im je novi način funkcionisanja. Nema više zaštitnih slova i čekanja između dva downloada, samo 60 sekundi, nema više reconnecta, ima samo ograničenje brzine, koje mene blago rečeno kasapi.
:: Radice ti provereno, koji ti je paket adsl-a? Ja premium nisam platio vec 3 meseca ima fora sa CryptLoad sa cekanjem od 60sec izmedju skidanja 1 faila ne vidim vise ama bas nikakvu razlik od premium. Meni je adsl 512/64 kbit/s. Google pa probaj :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.