Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Mozda glupo pitanje... (Rapidshare)
STRANA 1 OD 1
stefanon Mozda glupo pitanje... (Rapidshare) 08.07.2008. 15:34 T10857

status: user
broj poruka: 268
Dobio sam adsl pre par dana, pa me interesuje da li se premium acount moze koristiti sa dinamickom ip adresom? Proverio sam i danas mi je drugacija ip adresa nego juce pa da nekupujem premium acount ako nece raditi???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Ma jok otkud to to... 08.07.2008. 15:37 #61932

broj poruka: 7769

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

stefanon >..> 08.07.2008. 16:13 #61939

Znaci radice ok. Pozdrav!

ljuki ... 08.07.2008. 17:24 #61955

broj poruka: 324
Radice ti provereno, koji ti je paket adsl-a? Ja premium nisam platio vec 3 meseca ima fora sa CryptLoad sa cekanjem od 60sec izmedju skidanja 1 faila ne vidim vise ama bas nikakvu razlik od premium. Meni je adsl 512/64 kbit/s. Google pa probaj.

stefanon Re: ... 08.07.2008. 18:49 #61968

Uzeo sam 1024/128kb/s a videcu to kad mi istekne premium bas sam malo pre uplatio acount, postoji i mogucnost menjanja ip adrese pa uvek ides na free rapid i skidas koliko oces fajlova...

:: Radice ti provereno, koji ti je paket adsl-a? Ja premium nisam platio vec 3 meseca ima fora sa CryptLoad sa cekanjem od 60sec izmedju skidanja 1 faila ne vidim vise ama bas nikakvu razlik od premium. Meni je adsl 512/64 kbit/s. Google pa probaj
::
zandarm Re: ... 09.07.2008. 21:39 #62112

broj poruka: 1454
Nije to fora, to im je novi način funkcionisanja. Nema više zaštitnih slova i čekanja između dva downloada, samo 60 sekundi, nema više reconnecta, ima samo ograničenje brzine, koje mene blago rečeno kasapi.

:: Radice ti provereno, koji ti je paket adsl-a? Ja premium nisam platio vec 3 meseca ima fora sa CryptLoad sa cekanjem od 60sec izmedju skidanja 1 faila ne vidim vise ama bas nikakvu razlik od premium. Meni je adsl 512/64 kbit/s. Google pa probaj
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs