Znaci od juce za free user-e nema cekanja (samo 1 minut), samo ogranicenje brzine. Free useri mogu skinuti fajlove od 500kbps (60kbyte/s) maximalno i sa cekanjem od samo 1 minuta. Nema vise slova, cice, kera itd. Za premium usere naravno sve ostao kako bio, oni mogu skinuti s maximalnom brzinom zavisi koji net imaju. Umesto 100mb sad moze se skinuti 200mb fajla.
ne znam sta da ti kazem sem da si mi ulepsao dan...
Kiseo sam pa sta...
:: Znaci od juce za free user-e nema cekanja (samo 1 minut), samo ogranicenje brzine. Free useri mogu skinuti fajlove od 500kbps (60kbyte/s) maximalno i sa cekanjem od samo 1 minuta. Nema vise slova, cice, kera itd. :: Za premium usere naravno sve ostao kako bio, oni mogu skinuti s maximalnom brzinom zavisi koji net imaju :: Umesto 100mb sad moze se skinuti 200mb fajla :: :: Vise informacije http://rapidshare.com/news.html :: :: :: Poz ::
Re: Re: Novo ! Rapidshare bez cekanja ! Od juce...
03.07.2008. 10:58
status: user broj poruka: 7769
Kakvo crno ulepsavanje dana zemljace!!! Tek sto sam ubrzao internet na 1024/128 kad barabe sa rapida ogranice brzinu down-a za free, morace da padne premijum, pils+ (kakvo pivo Bog te mazo pa te razmazo) itd...
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: ne znam sta da ti kazem sem da si mi ulepsao dan.. :: :: Kiseo sam pa sta.. :: :: :: :: :: Znaci od juce za free user-e nema cekanja (samo 1 minut), samo ogranicenje brzine. Free useri mogu skinuti fajlove od 500kbps (60kbyte/s) maximalno i sa cekanjem od samo 1 minuta. Nema vise slova, cice, kera itd. :: :: Za premium usere naravno sve ostao kako bio, oni mogu skinuti s maximalnom brzinom zavisi koji net imaju :: :: Umesto 100mb sad moze se skinuti 200mb fajla :: :: :: :: Vise informacije http://rapidshare.com/news.html :: :: :: :: :: :: Poz :: ::
Vau! A ja sam se bas pre 2 nedelje dopisivao sa njima i `smarao` sa predlogom da batale tu zastitu na koju bacaju ko zna kolike pare bzvz jer ce uvek neko da nadje foru da je premosti i da jednostavno ogranice download za free usere na 25KB/s. Mail je bio malo duzi i baljezgao sam jos svasta nesto (da ce tako zeznuti konkurenciju, na mnogo elegantniji nacin navuci ljude da uplate Premium, da ce zeznuti i ljude koji su im zagorcali zivot sa programima kao sto su US Downloader, Cryptload itd. na neki nacin...). Bla bla! Verovatno je jos gomila ljudi imala slicnu ideju pa su i oni stavili prst na celo. Jos ne verujem! Ipak sam malo promenio misljenje o njima sad... Mada sa 60KB/s nece biti potrebe da uplatim Premium =P
Ovaj sajt ima ovu foru odavno skoro mesec dana, skidas fajl za fajlom, prvo mi je islo 110 kb/s a sad ide nekih 80-90, nema cekanja izmedju skidanja sem ono da se unese kod i nema potrebe za novom adresom.
Nisam znao da je kod njih taj fazon... Nisam ni koristio taj servis u skorije vreme doduse ali ako nisu prvi na sceni onda su bar oni koji prate sistem koji funkcionise. Zaboravio sam da napisem da su mi (btw super su ovi likovi sa Rapida) napisali da su pukli mLogo love na zastitu (captcha) i da su se odvalili od posla poslednjih godinu dana. Kao hteli su da rade u interesu svih ali da su im jako bitni Premium korisnici pa hoce da ih zastite na najbolji moguci nacin.
Sad samo ostaje da se napravi aplikacija koja ce da izmanipulise server i da free useru omoguci vecu dl brzinu, pa makar to radilo i dalje po starom - file po file. Ja sam happy i ovako posto sam skinuo sve sto mi treba, a za ostalo tipa filmovi (izlazi Hellboy 2) mi nije hitno pa mi je taman super da ne gusim surf.
Pozdrav!
P.S. Abnere nisi valjda uplatio celu godinu?! Ako nisi bolje uplati mesec-dva, a posle ce vec da se pojavi nesto.
:: Ovaj sajt ima ovu foru odavno skoro mesec dana, skidas fajl za fajlom, prvo mi je islo 110 kb/s a sad ide nekih 80-90, nema cekanja izmedju skidanja sem ono da se unese kod i nema potrebe za novom adresom :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Ja skidam sa file factory-a svaki dan pa mi ide oko 100kB/s.Nekada malo manje od 100 nekada oko 110.Imam brzinu 1024/128.
:: Ovaj sajt ima ovu foru odavno skoro mesec dana, skidas fajl za fajlom, prvo mi je islo 110 kb/s a sad ide nekih 80-90, nema cekanja izmedju skidanja sem ono da se unese kod i nema potrebe za novom adresom :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Skroz se dvoumim sta da radim, da li da uplatim mesec, tri ili godinu? Ako neko zna foru za nabacivanje dodatnih 2000 poena mozda bih uplatio mesec da vidim ide li to ili ne. A opet razmisljam da tih 54E i nije neki izdatak na godinu dana, mada nasi to naplacuju 66E.
:: Nisam znao da je kod njih taj fazon... Nisam ni koristio taj servis u skorije vreme doduse ali ako nisu prvi na sceni onda su bar oni koji prate sistem koji funkcionise :: Zaboravio sam da napisem da su mi (btw super su ovi likovi sa Rapida) napisali da su pukli mLogo love na zastitu (captcha) i da su se odvalili od posla poslednjih godinu dana. Kao hteli su da rade u interesu svih ali da su im jako bitni Premium korisnici pa hoce da ih zastite na najbolji moguci nacin :: :: Sad samo ostaje da se napravi aplikacija koja ce da izmanipulise server i da free useru omoguci vecu dl brzinu, pa makar to radilo i dalje po starom - file po file :: Ja sam happy i ovako posto sam skinuo sve sto mi treba, a za ostalo tipa filmovi (izlazi Hellboy 2) mi nije hitno pa mi je taman super da ne gusim surf :: :: Pozdrav :: :: P.S. Abnere nisi valjda uplatio celu godinu?! Ako nisi bolje uplati mesec-dva, a posle ce vec da se pojavi nesto :: :: :: :: :: Ovaj sajt ima ovu foru odavno skoro mesec dana, skidas fajl za fajlom, prvo mi je islo 110 kb/s a sad ide nekih 80-90, nema cekanja izmedju skidanja sem ono da se unese kod i nema potrebe za novom adresom :: :: :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: :: ::
@MaliAbner i ostale koji jos razmisljaju. Ovo se najvise isplati. Ako se uplatili kod nas, za bilo koji period se dobija 8000 poena. Ako nista ne upload-ujete na Rapidu, treba vam 12.000 poena da dobijete 1 mesec besplatno. Prema tome, najvise se isplati uplacivati po 3 meseca. Posle druge uplate, dobijete jedan mesec besplatno (konvertujete poene) i ostaje vam jos 4.000 poena, tako da posle trece uplate dobijete jos jedan mesec besplatno. Onda sve ispicetka.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: @zandar :: lagano downloaduj sa rapida i uzivaj da imas jos 1mbps free brzina s cim lagano mozes surfovati :: :: @rasha4 :: ispravka : treba 10000 poena za produzenje accounta za 1 mesec... :: :: poz :: :: ::
Eh pa ako se za svaku uplatu dobija 8000 onda je najbolje mesec dana jer tako za tri meseca dobijes 24000 poena tj dva meseca gratis i ostane ti 4000 poena koje mozes da dopunis cetvrtom kupovinom i dobijes 7 za 4 uplate. Samo je pitanje love koliko to kosta kod nasih preprodavaca, bem ti klesta uzimaju vecu proviziju nego `devizus-devizus` a manju od gradske vlasti u beogradu (oni su mister ½ HALF, tj. 50% provereno).
:: @MaliAbner i ostale koji jos razmisljaju. Ovo se najvise isplati :: Ako se uplatili kod nas, za bilo koji period se dobija 8000 poena :: Ako nista ne upload-ujete na Rapidu, treba vam 12.000 poena da dobijete 1 mesec besplatno :: Prema tome, najvise se isplati uplacivati po 3 meseca. Posle druge uplate, dobijete jedan mesec besplatno (konvertujete poene) i ostaje vam jos 4.000 poena, tako da posle trece uplate dobijete jos jedan mesec besplatno. Onda sve ispicetka :: :: Pozz :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Obrisao sam prethodni post posto je bio laznjak =P Elem, zar nije bolje da se uplati 1 mesec - dobijes 8000 poena = 7e uplatis jos jedan mesec dobijes jos 8000 poena sto mu dodje 16000 poena = 14e uplatis jos jedan mesec i onda imas 24000 poena iliti jos dva meseca, znaci 5 meseci = 21e
Gresim negde? Produzenje naloga donosi novih 8000 poena jel` tako?
Za dodatnih 2000 poena moras da se potrudis da upladujes nesto sto ce biti skidano od strane free ili premium korisnika.
Citaj ovo: `Premium Downloads can generate up to 255 additional RapidPoints per day`.
I ovo: `
* Each time a Free Users downloads your files, you gain points. You get a RapidPoint for each download, provided that the file is bigger than 3 megabyte and the user has not generated more than 3 RapidPoints in the last hour. Premium users can generate for you up to 255 points per day. Your files have to be stored in the Collectors Zone or the Premium Zone so that we can assign the download to your account. * RapidPoints can be exchanged for a Premium Account, or to extend your Premium membership. For this, you can go to the menu option `Redeem RapidPoints` in the Free Zone or Premium Zone.`
Sto se tice dobijanja poena produzavanjem naloga. Stečene Premium poene (10000 poena) možete koristiti za produžavanje postojećeg RapidShare Premium naloga za 1 mesec ili kreiranje novog 1-mesečnog naloga. Prilikom prve kupovine Premium naloga, automatski dobijate 8000 Premium poena, a za svako naknadno plaćeno produžavanje (Extend) dobijate 1000, 3000, 6000 ili 12000 poena u zavisnosti od perioda produžavanja (1, 3, 6 ili 12 meseci).
Prvo sam postovao pitanje kako doci do tih 250 poena pa sam tek posle skapirao da je to maksimalan broj poena po danu koje mozes da dobijes od onih koji skidaju sa premiumom nalogom. Znaci nije tako lako nabaciti tih 2000 poena, mislim nije nemoguce ali nije ni lako.
Mogu vam reci da je lako saqupiti 2000poena :D meni za toliko treba nekih 1,2 dana.. fora je da uploadujes ono sto se najvise skida[nebitna je velicina najbolje je uploadovati pesme] i postovati na sto vise foruma....
evo ti kakva je situacija kod mene :D sve je ostvareno na uploadu
:: Mogu vam reci da je lako saqupiti 2000poena :D meni za toliko treba nekih 1,2 dana.. fora je da uploadujes ono sto se najvise skida[nebitna je velicina najbolje je uploadovati pesme] i postovati na sto vise foruma.... :: :: evo ti kakva je situacija kod mene :D sve je ostvareno na uploadu :: :: http://i144.photobucket.com/albums/r200/jlkmaniac/untitled-17.jp :: :: :: Pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.