Znaci ovaj nije normalan!Par puta sam gledao i pitam se ko je tu ludji,narod koji ga poziva i pita za savet ili sam on!Razumem ja da je narod primitivan i povodljiv ali brate ovo nema dalje...Ovo je samo jedan od njegovog serijala obmanjivanja naroda!Treba ga zatvoriti i njega i televizijsku kucu koja to emituje!
hahahahahahahahhaha tek sad cujes za njega hahahahahah imam citavu kolekciju od njega za moje drugare i mene vristimokad gledamo hahahahaha ali nemoj da te cudi citava ta televizijska kuca je ista kao i on hahahahaha
Ovaj narod je toliko zatupljen, ograničen i neobrazovan da mi je zlo !!! Takve gluposti čovek lupa i ljudi zovu ko nenormalni.
Pored svega toga, nije mi jasno zašto on nije u zatvoru. To što on radi je odavno zabranjeno (proročnici i ostale gluposti na TV-u). Žalosno je kako on zarađuje pare, a još veća mi je muka od ljudi koji zovu. To jednostavno mora da se zabrani i žestoko kazni.
Mislim da ovaj krembilski šou nije namešten, i predstavlja na žalost ogledalo JEDNOG DELA Srbije, koji konstantvu vuče unazad. Tužno i žalosno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: :: hahahahahahahahhah :: tek sad cujes za njega hahahahaha :: imam citavu kolekciju od njega za moje drugare i mene vristimokad gledam :: hahahahaha ali nemoj da te cudi citava ta televizijska kuca je ista kao i o :: hahahahaha ::
Jebo te ali sto rece bax..Bre meni nije jasno zar narod toliko moze da bude primitivan i glup???Boze nekad me je stvarno sramota sto sam srbin!Ovog samo kod nas ima jos uvek... Tolike provaljene gluposti pa da si retardiran ukapirao bi da je covek fake!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Pa i ti sto zovu oni svejedno misle da im je on pomogao ( stvarno zali Boze te ljude koji zovu ... :: A on se zeza, mi se smejemo i svima lepo na kraj :: ::
@sky zar ti zaista mislis da on zna sta je humano i da nama je smesno ali je tragicno izgleda da je u ovoj drzavi sve vaznije (novac) nego zdravlje ljudi (mislim mentalno u ovom slucaju)
May the force be with you SkyFire sta drugo da ti kazem....
Ne mogu da se smejem ljudima koji nisu čuli za Engleski jezik, frljaju se sa padežima (a ima i onih koji i ne znaju da postoje), veruju da će ako se ohvati sa kolo sa burazerom stane u lavor i urla BRAK, BRAK.....da ne nabrajam....zatupljenost do bola....i čoveku koji sve to koristi da zaradi pare i svesno ih pritom i zajebava.
E moja Srbijo..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Eh moj brate..E vidis,zbog toga covek i jeste smrtnik...Koliko zasluzis i kako se pokazes na ovom svetu tako ces docekati i na onom paralelnom (naravno govorim u ime svih onih koji veruju u postojanje Bozansko )..Hocu da kazem da nece lepo docekati od Boga zbog ovolikih silinih greha koje je pocinio...Neka je njemu sve to zanimljivo i nek uzima pare,pohlepa je cudo,i nek se izivljava ali svako doceka ono sto je zasluzio a nije na nama nikom da sudimo...Pravda dodje kad tad!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: @sk :: zar ti zaista mislis da on zna sta je humano i da nama je smesno ali je tragicn :: izgleda da je u ovoj drzavi sve vaznije (novac) nego zdravlje ljudi (mislim mentalno u ovom slucaju :: :: May the force be with you SkyFire sta drugo da ti kazem... ::
Pa sta da ti kazem, moja baba ti je neki slican tip ovoj sto je okrenula, doduse moja nikad nije zvala nista sa televizije i to ali opet, ona je iz 40` tih zena, po njoj filmove sa Silvester Staloneom treba zabraniti zbog nasilja i to gledaju mala deca idt.. I kad gleda reklame na kosavi ona veruje da onaj tiganj pece bez masti i da je sa njime ukusnije, da onaj kosmodisk leci kao Isus idt idt..
Bax potseti me na ona plemena u Australiji..Aboridzine...Nije mi jasno da i danas dan postoje civilizacije na istoj planeti koji zive u primitivnom zivotnom sklopu nize svesti!Kao da su ostali 1000-dama godina unazadjani a zive u buducnosti zajedno sa nama...Generalno gledano za sve to je i kriv savremeni covek...Mogao je nesto da ucini da unapredi te civilizacije ali njihov zakljucak je da je to skrnavljenje njihovog `kulturnog` nasledja!
:: :: Ne mogu da se smejem ljudima koji nisu čuli za Engleski jezik, frljaju se sa padežima (a ima i onih koji i ne znaju da postoje), veruju da će ako se ohvati sa kolo sa burazerom stane u lavor i urla BRAK, BRAK.....da ne nabrajam....zatupljenost do bola....i čoveku koji sve to koristi da zaradi pare i svesno ih pritom i zajebava. :: :: E moja Srbijo.... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
jeste sky u pravu si ali, da li to znaci da treba biti nemi posmatrac i cekati na tu vrstu kazne ili usuda ili vec jednom progovoriti i reci u ime onih koji to nisu u stanju (iz prilozenog ocito) i staviti tacku na ljudsku pokvarenost kojoj po meni nema ravne na ovom svetu
:: Eh moj brate..E vidis,zbog toga covek i jeste smrtnik...Koliko zasluzis i kako se pokazes na ovom svetu tako ces docekati i na onom paralelnom (naravno govorim u ime svih onih koji veruju u postojanje Bozansko )..Hocu da kazem da nece lepo docekati od Boga zbog ovolikih silinih greha koje je pocinio...Neka je njemu sve to zanimljivo i nek uzima pare,pohlepa je cudo,i nek se izivljava ali svako doceka ono sto je zasluzio a nije na nama nikom da sudimo...Pravda dodje kad tad :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: @sk :: :: zar ti zaista mislis da on zna sta je humano i da nama je smesno ali je tragicn :: :: izgleda da je u ovoj drzavi sve vaznije (novac) nego zdravlje ljudi (mislim mentalno u ovom slucaju :: :: :: :: May the force be with you SkyFire sta drugo da ti kazem... :: ::
Ima istine u tome sto pricas mada sve zavisi od mentalnog sklopa i obrazovanja...Stariji ljudi su obicno nizeg stepena obrazovanja i samim tim im je uskraceno kulturno unapredjenje i razvitak..Ipak ima dosta toga sto je i ispravno,sto njima to nije u redu generalno gledano i nije mada mi kao npredna generacija ljudi to shvatamo kao normalnu stvar..Ali niko se nije pitao kako sada ti filmovi..dajem samo primer..uticu na danasnju omladinu koja postaje sve ludja i gora..Poenta je da su ti stariji ljudi ziveli u dosta zdravijem i bezbriznijem svetu vodivsi normalan zivot!
:: Pa sta da ti kazem, moja baba ti je neki slican tip ovoj sto je okrenula, doduse moja nikad nije zvala nista sa televizije i to ali opet, ona je iz 40` tih zena, po njoj filmove sa Silvester Staloneom treba zabraniti zbog nasilja i to gledaju mala deca idt. :: I kad gleda reklame na kosavi ona veruje da onaj tiganj pece bez masti i da je sa njime ukusnije, da onaj kosmodisk leci kao Isus idt idt. :: :: Takvi su old school ljudi :: :: I njih nije tesko prevariti veruj mi..
Pogledajte ovo recimo. Šta se danas sluša i plaća. Šta rade mlade devojke i žene. PLatiš koji euro, skineš se što je moguće više i rokaj Mile.....od ove televizije mi je zlo. Ta devojka će za koji mesec da zove milana i pita za karijeru. A njen agent i textopisac trljaju ruke i prsavaju od smeha.
http://www.youtube.com/watch?v=VfkR-5viB-k _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Vidi ovako..Da bi covek kao smrtno nistavno bice mogao da razume svoje postojanje i nadje pravi put morao bi jako visoko da se duhovno uzdigne...Ja rekoh,nije na nama da sudimo,tj. nije nam dozvoljeno jer samim tim i mi cinimo greh i ako je taj neko to mozda zasluzio debelo..E sad,reci na glas nesto i pobuniti se po meni je sasvim ok ali smatram da ce ona prava `kazna` doci kad za to bude pravi trenutak..Na ovom ili na onom svetu ce se desiti ono sto ti je sudjeno i niko se nece tako lako izvuci sa zlim delima koje pocini!
:: jeste sky u pravu si ali, da li to znaci da treba biti nemi posmatrac i cekati na tu vrstu kazne ili usuda ili vec jednom progovoriti i reci u ime onih koji to nisu u stanju (iz prilozenog ocito) i staviti tacku na ljudsku pokvarenost kojoj po meni nema ravne na ovom svet :: :: :: :: Eh moj brate..E vidis,zbog toga covek i jeste smrtnik...Koliko zasluzis i kako se pokazes na ovom svetu tako ces docekati i na onom paralelnom (naravno govorim u ime svih onih koji veruju u postojanje Bozansko )..Hocu da kazem da nece lepo docekati od Boga zbog ovolikih silinih greha koje je pocinio...Neka je njemu sve to zanimljivo i nek uzima pare,pohlepa je cudo,i nek se izivljava ali svako doceka ono sto je zasluzio a nije na nama nikom da sudimo...Pravda dodje kad tad :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: @sk :: :: :: zar ti zaista mislis da on zna sta je humano i da nama je smesno ali je tragicn :: :: :: izgleda da je u ovoj drzavi sve vaznije (novac) nego zdravlje ljudi (mislim mentalno u ovom slucaju :: :: :: :: :: :: May the force be with you SkyFire sta drugo da ti kazem... :: :: ::
E to je tacno! Nije da ona/oni nisu toliko ne obrazovani, vec poticu iz takvih porodica gde se znao red i kako se sta radi. Dok u danaslje vreme toga vise i nema, i ona/oni sebe ne mogu da menjaju.
:: Ima istine u tome sto pricas mada sve zavisi od mentalnog sklopa i obrazovanja...Stariji ljudi su obicno nizeg stepena obrazovanja i samim tim im je uskraceno kulturno unapredjenje i razvitak..Ipak ima dosta toga sto je i ispravno,sto njima to nije u redu generalno gledano i nije mada mi kao npredna generacija ljudi to shvatamo kao normalnu stvar..Ali niko se nije pitao kako sada ti filmovi..dajem samo primer..uticu na danasnju omladinu koja postaje sve ludja i gora..Poenta je da su ti stariji ljudi ziveli u dosta zdravijem i bezbriznijem svetu vodivsi normalan zivot ::
Ahahahahaha umreh sad od smeha kad sam ovo video..Sto je najgore neki moj kolega je pratio na nekom gostovanju u nekom mestu kod Ljubovije...Ajoj Boze,ne da mi je muka kad vidim ovako nesto nego mi se zivot smuci!Sto je najgore sve vise toga ima!
:: :: Pogledajte ovo recimo. Šta se danas sluša i plaća. Šta rade mlade devojke i žene. PLatiš koji euro, skineš se što je moguće više i rokaj Mile.....od ove televizije mi je zlo. Ta devojka će za koji mesec da zove milana i pita za karijeru. A njen agent i textopisac trljaju ruke i prsavaju od smeha :: :: http://www.youtube.com/watch?v=VfkR-5viB- :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Nikakva kazna neće njih da stigne, pretvoriće se u neki drugi vid energije, a ostatak će kao i svih nas da istrune. Zarad boljeg - kvalitetnijeg, zdravijeg, kulturnijeg života, ipak treba da se ako ništa drugo, pobunimo i ukažemo onima koji treba da znaju šta se sve radi i dešava. Treba dizati prašinu, pa da ih jedan vetar otera malo u p.m. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Slažem se da su ovce za šišanje, ali to što on radi je zabranjeno! Jugod@ata šiša ovce koji se ne razumeju i ne zanima ih, ali obmana, laži i lupetanje (proricanje) je nešto sasvim drugo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
E sad vidi..Nepravde ima svugde a sam cin toga vuce na onu mracnu stranu...Od kako je nastanka sveta i planeta uvek je postojalo i dobro i zlo i taj balans je bio u ravni ali cini mi se da je ne samo kod nas pomeren vec u citavom svetu tako da pojedinci,jedinke nisu u stanju da isprave ono zlo nit je to moguce...Mozes se pobuniti,mozes pokusati da nesto promenis i to je lepo ali tesko da ce se sta sa tim drasticno promeniti!Vid energije je samo jedan,telo kao materijalno svojstvo ili ti nas oklop koga nosimo i dusa koja je olicenje svega onog sto smo mi zaista odnosno cista energija...Taj neko ce biti svakako kaznjen na onaj ili ovaj nacin...Postoji samo pitanje koliko je je zgresio i da li zeli da se ocisti tih greha jer ce svako dobiti priliku za opsrost i za prosvetljenje...Masovne ubice nestaju u nistavilu i posle smrti,kao da nikad nisu ni postojali,tj proguta ih ona druga sila koja se hrani energijom takvih ljudi...
:: :: Nikakva kazna neće njih da stigne, pretvoriće se u neki drugi vid energije, a ostatak će kao i svih nas da istrune. Zarad boljeg - kvalitetnijeg, zdravijeg, kulturnijeg života, ipak treba da se ako ništa drugo, pobunimo i ukažemo onima koji treba da znaju šta se sve radi i dešava. Treba dizati prašinu, pa da ih jedan vetar otera malo u p.m :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Da se on recimo uhapsi i to javno objavi...u Dnevniku 2 (obmene, laži itd....), mnogima bi nešto bilo jasnije, i bili bi nešto pametniji. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Samo da skrenem paznju...Tema nije lose pocela ali put vodi ka politici...Fazon i jeste u tome sto je nasa drzava takva kakva jeste i zbog toga je nemoguce da on dobije to sto zasluzuje...Bas sam gledao po netu,pisane su i preko neta razne peticije ,ima spisak ljudi tacno koji se sa ovim stvarima bave!I sta se desilo?Upravo nista,negde neko uvek podmaze jer se sve vrti oko para!
:: :: Da se on recimo uhapsi i to javno objavi...u Dnevniku 2 (obmene, laži itd....), mnogima bi nešto bilo jasnije, i bili bi nešto pametniji :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646993. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.