Uplatio sam ADSL kod beotela i stvarno sam zadovoljan - sa mini paketom imam download oko 25 kb/s. E sad ponadao sam se da cu pronaci muiziku za skidanje po svome ukusu i to u cd audio (wave file) kvalitetu ali nema nista sem mp3 a i to uglavnom na per to per mrezama. A i tu je tesko naci starije grupe a i traje dugo - koristim bitlord.bittornado,emule itd.Ili ja ne znam gde da trazim ili moram da se pomirim sa mp3 naravno govorim o besplatnom skidanju.Da li neko zna neke korisne adrese?
Izvini hteo bih nesto da te pitam nevezano za temu, ti si uplatio onaj paket od 64kb/sec interesuje me kada kazes da je download 25kb/sec da li mislis na kilobajte ili kilobite? Hvala
Skidanje muzike u izvornom nekompresovanom wave obliku se ne isplati nikome. Tesko da ces to naci na netu. Ljudi uglavnom to izbegavaju zbog velicine fajlova. Ko je jos lood da skida pesmu od 50ak MB, kada u 50ak MB moze da stane ceo album.
Pretpostavljam da si uzeo paket 256kb/s ali opet 25kB/s je mali prosek za klasican download. Kod tvog providera je izgleda visok stepen agregacije.
Pa mozda izgleda malo ali posle bednih 2.5 - 4 kb/sec i pucanja veza meni ovo izgleda kao super voznja: za oko 10 sati skidam kompletan cd neke sitnice kao sto je nova verzija drivera za koju mi je pre trebala vecnost sada imam za par minuta - k`o da sam prvi put osetio 21 vek - tako se osecam.Za muziku mi je vazan kvalitet a mp3 to nema nije mi bitno koliko dugo traje download ali vecina ne misli tako jer su fajlovi preveliki samo steta ne iskoristiti vezu koja je ionako celodnevna pa sto onda komp ne bi nesto stalno skidao _
Na ovom sajtu imas vrlo kvalitetnu mp3 muziku, vecina stvari je radjena sa 192 ili 256kbs tako bi to trebalo da te zadovolji. Naravno postoji jedna fora i par resenja: --- Sajt nije potpuno besplatan - dozvoljeno je sa naloga da skines dve pesme dnevno. Resenje: 1. Napravis koliko hoces naloga za mail na yahoo 2. Napravis isto toliko naloga na delit-u i prosta matematika: broj naloga X 2 = broj pesama. Ovaj deo je malo dosadan ali imaj na umu da to radis samo jednom i da ces na sajtu da nadjes "i od popa uvo". P.S. Nadam se da sam bio od pomoci.
Uradio sam tako i stvar stvarno sljaka super,jeste da je mp3 ali ovo je nesto najbolje sto sam video do sada - nema sta nema prosto da ne verujes kolika im je arhiva!Sta reci osim puno hvala ne da je tvoj savet bio koristan vec mnogo vise od toga...
:: Uradio sam tako i stvar stvarno sljaka super,jeste da je mp3 ali ovo je nesto najbolje sto sam video do sada - nema sta nema prosto da ne verujes kolika im je arhiva!Sta reci osim puno hvala ne da je tvoj savet bio koristan vec mnogo vise od toga.. :: :: da li neko zna da li radi i dalje real plyer za slusanje muzike meni vise nerad ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.